V.M.Dokolenko
Veoma poznat
- Poruka
- 11.665
Meni je ok da Zrenjanin nema vodu, a ne samo vodu za pice.25 godina nemate vodu za pice i to vam je ok?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je ok da Zrenjanin nema vodu, a ne samo vodu za pice.25 godina nemate vodu za pice i to vam je ok?
neseriLazes, podvaljujes i spinujes. U NemackU je cesmovaca ispravna za pice bilo gdje. Sluzbeni podatak.
https://www.verbraucherzentrale.de/...-man-leitungswasser-bedenkenlos-trinken-34836
Ali imas pravo da pijes i vodu iz flasU, nije zabranjeno. I ja kad sam u posjeti pijem cesce iz flase. Navika.
Pa vama svaka vlast ok, iako vas levate vec 25 godina?
U cemu je tacno vas problem? Jel tolika investicija za drzavu crpna stanica i preciscavanje vode?
Jel imate dostupnost nekoj reci ili nemate? Sta je konkretno toliki problem???
Slučajno poznajem jednog čoveka koji je pričao da će tu sagraditi fabriku vode. Mesecima je pričao o tome, spominjao i neki kredit koji će mu dati država...i na kraju ništa.
Flaširana voda je za piće i za spremanje hrane. Ali, kako se pere veš, kako se tuširate..ili tu postoje filteri?
....blago tebi, od ranog jutra.....Проблем је највећа подела која се избегава дискутовати
Жене су наводно у теорији против Јеремићке..Јорогаванке...али у пракси неће ( кажемо слободно немогу ) да буду МилункеС МилевеА
Мушкарци глуме Лазаре ..Душане....а обични су трговци који шверцерају као Савле и Пилат
Проблем су мушкарци..Дозлогрдило им је да раде шта им жене кажу ......а жене неће да раде 'мушке' послове ..већ само да раде шта им се хоће
И тако у процепу оно што МОРА да буде сређено да би се НАПРЕД ишло остане неурађено

Tebi je to smešno??! Neki ljudi zaista imaju čudan smisao za humor.Kakva im je voda bila 2000-2012?
Žuta
Ahahahahaha
Čuj , nije baš bez osnova jer i Dimitrovgrad je vratio svoje kršteno ime Caribrod.Da li je tebi OK da postavljaš pitanje da li su svi stanovnici Zrenjanina kao takvi normalni?
Imputiraš da svako ko eto živi u Zrenjaninu samim tim “nije normalan”?
Svako ko nema vode da pije, a ide na skup SNSu za 50 evra nije normalan.Da li je tebi OK da postavljaš pitanje da li su svi stanovnici Zrenjanina kao takvi normalni?
Imputiraš da svako ko eto živi u Zrenjaninu samim tim “nije normalan”?