Зоран Пановић: Данас опозиција има више медија него Вучић 2012. кад је победио

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
1635829202904.png

ПАНОВИЋ: Данас опозиција има више медија него Вучић 2012. кад је победио

155370_viber-image-2021-11-01-18-20-50-591_fmob.jpg

Novosti online 01. 11. 2021. у 18:21

ДАНАС опозиција има више медија него Александар Вучић када је победио - рекао је Зоран Пановић на К1 телевизији.

Зоран Пановић: "Али формално, када погледате медије опозиције, сада и онда, опозиција можда има и ВИШЕ МЕДИЈА НЕГО НЕГО ШТО ЈЕ ИМАО СНС 2012.!"

link

Зоран Пановић није ничији бот и зато говори реално; Nova, NewsMaxAdria, N1, KTV Zrenjanin, Nedeljnik, Nin, Danas, Србин.Инфо, итд, све су то новине, интернет портали, YT канали и кабловске телевизије које су већином под директном или индиректном контролом коалиције "Уједињени Ђилас". А да се не лажемо, кабловска телевизија и интернет одавно су ушли у домове у свим градовима и варошима Србије, па и у већим селима. Како онда да "опозиција" нема баш никаквог успеха премда је стање у држави веома лоше, а криминалне афере режима како у врху власти, тако и на локалу, постале су део свакодневних разговора грађана? Одговор је: намерним вучењем погрешних потеза, непринципијелна коалиција "Уједињени Ђилас" као лажна опозиција par excellence, свесно изазива неуспехе јер неуспеси "oпозиције" системски учвршћују председника СНС-а на власти.

Ко вам је бре тај Зоран Пановић?

Мсм...знам да кад на друштвеним мрежама хоћемо да питамо "ко је тај и тај", да се то ради обично да би се тај неко понизио тиме што би се означило да је непознат, мада је често прилично познат у јавности,

али овде неки (нпр. Комша), стално отварају теме са изјавама неких тоталних анонимуса политичких (на форуму о политици), и онда треба да читамо изјаве неких непознатих људи о томе шта они сматрају.

Ја не знам ко је Зоран Пановић, у животу нисам чуо за њега, а пратим политичке прилике у земљи и свету, пратим редовно и медије.

Зашто бисмо уопште писали о мишљењу неког анонимуса.

Ко вам је бре тај Зоран Пановић?

Мсм...знам да кад на друштвеним мрежама хоћемо да питамо "ко је тај и тај", да се то ради обично да би се тај неко понизио тиме што би се означило да је непознат, мада је често прилично познат у јавности,

али овде неки (нпр. Комша), стално отварају теме са изјавама неких тоталних анонимуса политичких (на форуму о политици), и онда треба да читамо изјаве неких непознатих људи о томе шта они сматрају.

Ја не знам ко је Зоран Пановић, у животу нисам чуо за њега, а пратим политичке прилике у земљи и свету, пратим редовно и медије.

Зашто бисмо уопште писали о мишљењу неког анонимуса.
Neki SPO-ovac, dosta je ljigav pa bi ti pre 10 godina rekao da je Dosmanlija, a pre 5 da nema boljeg od VučIera etc.

pravo pitanje je koliko ima nezavisnih medija a ne ko je za vlast a ko za opoziciju

Колико је нека држава суверена и слободна толики је степен назависности медија.

Србија је држава нултог суверенитета.

Колико је нека држава суверена и слободна толики је степен назависности медија.

Србија је држава нултог суверенитета.
Ali za vreme Dosa, koji nije hajao za suverenitet što je 100% ispravno, je nažalost SNS stalno bio na Pinku.

Ali za vreme Dosa, koji nije hajao za suverenitet što je 100% ispravno, je nažalost SNS stalno bio na Pinku.

Обрати се Американцима, Петреусу, Тадићу, Шолаку, Митровићу, ...зашто су 2008.г. подржали пројекат СНС.

Realno. Bili su 2012. TV Fokus i par sajtova jedina naprednjačka glasila. Sada ima gomile i novina i televizija i radija i sajtova i jutjubera i twitteraša itd. koji otvoreno pozivaju na revanšizam, nešto čega nije bilo 2012.
Ali te 2012.mediji su bili otvoreni za opoziciju Toma je visio na RTS-u i B92 Vučić isto sada je sve skroz drugačije mnogo više podseća na Slobino vreme gde imaš vlast koja je jednako država i opoziciju koja je strani faktor,strani plaćenici i ceo onaj folklor koji smo već imali devedesetih.

Izgovori.

Mi sad imamo medije gde se samo bave vređanjem mahom predsednika ali i ministara i predsednika skupštine.

Niko nije nazivao botu psihopatom, debilom, majmunom, maloumnikom, niko mu javno nije pričao "p**ka ti materina". Bota je nazivan izdajnikom (a i to dobija sadašnji predsednik), a u najgorim situacijama ustašom (za vučića se koristi šiptar).

Ništa slično nije bilo 90-ih

Izgovori.

Mi sad imamo medije gde se samo bave vređanjem mahom predsednika ali i ministara i predsednika skupštine.

Niko nije nazivao botu psihopatom, debilom, majmunom, maloumnikom, niko mu javno nije pričao "p**ka ti materina". Bota je nazivan izdajnikom (a i to dobija sadašnji predsednik), a u najgorim situacijama ustašom (za vučića se koristi šiptar).

Verovatno zato što Bota nije bio ni približno lud kao što je to tvoj voljeni p.icousti u njegovom zlatnom dobu

pravo pitanje je koliko ima nezavisnih medija a ne ko je za vlast a ko za opoziciju
Nezavisni mediji ne postoje, u Srbiji nazalost samo drzavni ili SNS-ovski.
Ja znam ko je Zoran Panovic, ali osim mene i nekolicine drugi ne znaju,
a i zasto bi prosecan covek u Srbiji uopste znao imena nekih koji sebe
smatraju lepima i pametnima i misle da imaju pravo da iznose svoj stav.

Izgovori.

Mozda zato sto covek to sve i nije:D

Ja znam ko je Zoran Panovic, ali osim mene i nekolicine drugi ne znaju,
a i zasto bi prosecan covek u Srbiji uopste znao imena nekih koji sebe
smatraju lepima i pametnima i misle da imaju pravo da iznose svoj stav.
Ili opozicioni. Ne sporim ja pamet dotičnom. Ali zašto bi prosječan čovjek morao znati za Panića? Čovjek je novinar i analitičar. Nije da je sad nešto previše poznat.

Mozda zato sto covek to sve i nije:D
Pa sad ...

Pogledajte prilog 1044155

ПАНОВИЋ: Данас опозиција има више медија него Вучић 2012. кад је победио

155370_viber-image-2021-11-01-18-20-50-591_fmob.jpg

Novosti online 01. 11. 2021. у 18:21

ДАНАС опозиција има више медија него Александар Вучић када је победио - рекао је Зоран Пановић на К1 телевизији.

Зоран Пановић: "Али формално, када погледате медије опозиције, сада и онда, опозиција можда има и ВИШЕ МЕДИЈА НЕГО НЕГО ШТО ЈЕ ИМАО СНС 2012.!"

link

Зоран Пановић није ничији бот и зато говори реално; Nova, NewsMaxAdria, N1, KTV Zrenjanin, Nedeljnik, Nin, Danas, Србин.Инфо, итд, све су то новине, интернет портали, YT канали и кабловске телевизије које су већином под директном или индиректном контролом коалиције "Уједињени Ђилас". А да се не лажемо, кабловска телевизија и интернет одавно су ушли у домове у свим градовима и варошима Србије, па и у већим селима. Како онда да "опозиција" нема баш никаквог успеха премда је стање у држави веома лоше, а криминалне афере режима како у врху власти, тако и на локалу, постале су део свакодневних разговора грађана? Одговор је: намерним вучењем погрешних потеза, непринципијелна коалиција "Уједињени Ђилас" као лажна опозиција par excellence, свесно изазива неуспехе јер неуспеси "oпозиције" системски учвршћују председника СНС-а на власти.
Koja opozicja i opozicija čemu? Ja ne vidim tu nikakvu opoziciju.

Зоран Пановић није ничији бот и зато говори реално; Nova, NewsMaxAdria, N1, KTV Zrenjanin, Nedeljnik, Nin, Danas, Србин.Инфо, итд, све су то новине, интернет портали, YT канали и кабловске телевизије које су већином под директном или индиректном контролом коалиције "Уједињени Ђилас".

Nemoj da se kladiš da nije bot jer konfrontacija režima i UĐ opozicije je isključivo personalne prirode jer su oba pretendenta posvećena očuvanju nakaznog sistema. Njihov sukob se ne sastoji u nadmetanju kvalitetom već nadguravanju oko toga ko će biti za polugama moći.

Kako ni jedni ni drugi nemaju realan legitimitet gađaju se aferama. dos je prethodni režim praktično abolirao, od gromoglasnog vrištanja onda opozicionog sns o epohalnim demokratskim pljačkama Srbije na kraju ne bi ništa tako da su oni zajedničkim snagama u tom procesu uzurpirali apsolutno sve što je u državi isplativo i jedni drugima odgovaraju kao opozicija i vlast.

Istina, čak i apostrofirani kao uđovski u uvodnoj poruci kao da čine sve što je u njihovoj moći da se ništa ne promeni sem eventualno odnosa snaga na polugama moći ali ne u cilju ozdravljenja države već ostvarivanja ličnih ambicija i interesa.

Ali te 2012.mediji su bili otvoreni za opoziciju Toma je visio na RTS-u i B92 Vučić isto sada je sve skroz drugačije mnogo više podseća na Slobino vreme gde imaš vlast koja je jednako država i opoziciju koja je strani faktor,strani plaćenici i ceo onaj folklor koji smo već imali devedesetih.
А да ли су напрeдњаци као опозиција Тадичевом режиму одбијали позиве за неко теве гостовање? Нaравно да не, док лажни опозиционар Друг Ђидо одбија позиве за гостовања и то у ударним политичким емисијама.

А да ли су напрeдњаци као опозиција Тадичевом режиму одбијали позиве за неко теве гостовање? Нaравно да не, док лажни опозиционар Друг Ђидо одбија позиве за гостовања и то у ударним политичким емисијама.

udarna politička emisija kod pinkuše na prorežimskom euronewsu,daj zajebi udbo

Back