Pozdrav...imam par pitanja i volio bih da mi neko iskusniji i kompetentniji odgovori...imao sam prije 5 mjeseci odnos sa prostitutkom, imao sam oralni sex bez kondoma i klasican sex sa kondomom koji nije pukao i sve je bilo ok, toje trajalo svega 15 min...curu sam pitao je li zarazena i rekla je da nije, na kraju krajeva sama je ponudila kondome, mada sam ja i namjeravao da ih koristim, ali kreten nisam pri oralnom sexu...posle mjesec dana mene pocne da muci neka sumnja da li je zarazena i ja uradim test posle 2 mjeseca i 5 dana,test na HIV negativan, uradim posle 3 mjeseca- negativan, uradim posle 4 mjeseca- negativan...nisam imao nikakvih simptoma u ovih 5 mjeseci od odnosa sem sto mi je doktorica nasla ureaplazmu,koju sam izlecio posle terapije,ali mi se posle terapije pojavila neka gripa,malo me grlo boljelo, temperatura i nos nekih sedmicu dana su me mucili...jutros sam se probudio sa bjelim jezikom, i sav se isprepadao, ali se to ocistilo kasnije, pa sam pomislio da nije od lijekova koje sam prije sedmicu dana koristio...
mene zanima ima li sanse da sam zarazen HIV virusom, i je li moguce ovako kasno da se pokazu neki simptomi serokonverzije...planiram da se testiram opet za nekih 20 dana, sto ce biti 6 mjeseci posle odnosa ali me prpa uhvatila i pod stresom sam (pa sam pomislio da mi je i od toga bijel jezik)!? molim vas pomagajte....unaprijed zahvalan