eliksir
Početnik
- Poruka
- 46
Strucna misljenja su trenutno ona koja se baziraju na dokazima a koja su opstesvetski prihvacena, i kao takva cine naucnu dogmu u ovom trenutku, obzirom da ih niko do sad nije uspeo naucno opovrgnuti. Dakle AIDS se prenosi seksualnim putem, a taj izvesni Dr Todor, cega je on doktor? Nadrilekarstva??! Vecu budalastinu skoro nisam cuo, zbog takvih idiotskih dezavuisanja javnog mnjenja trebalo bi ozbiljno zakonski odgovarati!!!
p.s. Ni za Todoreks, izvesni uspesni lek u borbi protiv AIDSa takodje nisam nikad cuo. Pa me zanima kome je to tacno i kako ovaj 'lek' poznat?! Boze budalastine! :?
Prim.dr.sci Todor Jovanovic je covek koji je veliki doprionos dao lecenju i izlecenju ljudi od HIV-a i AIDSA, coveka znam licno, medicinski fakultet je zavrsio u Beogradu, a zvanje primarijusa je stekao 70-ih godina, znaci on nije nadrilekar, to su cinjenice koje vrlo lako mogu da se provere,
koliko je farmaceutska industrija mocna ne treba neka narocita pamet da se to primeti, ako neko 100 puta preko medija izgovori laz to ne bi trebalo da znaci da ce posle toga to postati istina,
sve sto doticni prim.dr.sci Todor Jovanovic prica je apsolutno istina, a pored njega danas u svetu ima veliki broj naucnika i nobelovaca koji isto to misljenje dele sa njim,
danas su bioloski ratovi mnogo isplatljiviji i efektivniji nego klasicni ratovi, a AIDS je samo jedan deo bioloskog rata, za koji opet postoje cinjenice, a to sto je nama tesko da poverujemo da organizacija za lecenje ljudi obolelih od aidsa i kancera ima jedan od
najvecih godisnjih prometa novca u Sjedinjenim Americkim Drzavama to je nas licni problem, dok je realnost nesto drugo,
danasnji doktori, tj. doktori koji su zavrsili medicinski fakultet posle 80-ih godina ustvari i nisu pravi doktori jer oni rade-razmisljaju po upustvima farmaceutske industrije, cast izuzetcima koji zaista rade onako kako treba, tj. razmisljaju svojim zdravim umom, na srecu
jos ima i takvih,
zasto se ne oformi komisija strucnjaka doktora i ne izadje u direktan tv duel sa dr. Jovanovicem i ne iznese strucne dokaze da ono sto on prica nije istina? Licno znam ljude koje je doticni dr. izlecio od neizlecivih bolesti danasnje medicine, opet napominjem
i on je prim.dr.sci virusolog imunolog jer ima dosta ovde ljudi kojih zanimaju titule, pa eto neka se zna i to da doticni ima jedan doktorat u Los Andjelesu i jedan u Londonu, to se opet moze proveriti,
ali mi srbi ne bi bili srbi kada ne bi bili zavidni na svog komsiju, ili recimo ljude kao sto je doktor Todor Jovanovic, pa i ne znajuci sta je po profesiji dodeljujemo mo titule nadrilekara, travara itd...
Nije tesko realno pogledati cinjenice i druge svetske naucnike koji pricaju slobodno, svojim razumom o farmaceutskoj industriji i lecenju ljudi na pravi nacin....