Jao ljudi ja sam u problemu, kao sto vidite toliko sam rasejana da sam sad skontala da sam i slovo promasila dok sam pravila korisnicko ime! E ovako imala sam rizican odnos na moru kad sam bila, to je bilo inace avgusta i znam debil sam jer nisam pazila sta radim, a bilo je i oralnog sexa, malo je glupo sto ovo pisem al sam jako postala paranoicna i dodje mi da se ubijem! Posle tog odnosa ja mislim da je proslo 5 do 10 dana pojavili su mi se neki cudni plikovi ili cirevi dole, nekih 3,4 plika nemam pojma sta je, isto to mi se pojavilo i na zadnjici, kada su izlazili jako su me boleli, a kada su prolazili jako su svrbeli, i limfna zlezda mi se povecala na preponi, takodje sam imala kao neku blagu prehladu, bolelo me grlo malo i isto mi je neko sr*nje izaslo u ustima, neki kao mali plik bele boje, htela sam da skrenem tad! E posle mesec dana meni su isto neki plikovi, mada vise lice na neke male cireve roze i crvene boje, poceli da izbijaju svuda po telu po nogama, rukama, ledjima, licu svuda svuda, kad krene da izbija obicno izgleda ko ubod od komaraca i hoce da svrbi i jako sporo prolazi, msm kao osip neki da sam dobila, isto tako su mi sve zive zlezde natekle, uglavnom ispod uveta na vratu, osecam da me malo boli i ispod miske, isto malo me boli grlo, imam kasalj ,malo imam otezano gutanje, a i imam bolove i probadanja neka negde ispod desnog rebra i u sredini izmedju rebra. A one zlezde na preponi koji su mi natekle pre dva meseca jos uvek stoje nikako da se povucu! Bila sam kod jednog lekara, on ne zna sta je, sad idem kod drugog, ni on ne zna sta je, a ja msm da sam pokupila hiv, jer sam na netu citala da se sve ovo desava kad se zarazis hivom, tj simptomi kao izbija osip, prehlada, bol u misicima, depresija, ugalvnom jako sam se uspanicila i postala paranoicna non-stop se pipkam i gledam i ne znam vise sta da radim, a test mogu da radim tek za mesec dana posto tad treba da prodje 3 meseca!