red coctail
Primećen član
- Poruka
- 689
Ajmo dalje..........Pisite: Sta vas najvise pogadja u zivotu?Kada se obradujete?A kada se rastuzite?Sta vas relaksira a sta vas opterecuje i nervira?Pozz svima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najvise me pogadja ljudska nesreca - uf, umem da budem tuzna danima. Obradujem se uglavnom sitnicama ili recimo kada sretnem ljude koje nisam videla godinama, a skroz su OK.Rastuzi me recimo kad se zaljubim ( a to je stvarno retko), onda uvek ocekujem vise nego sto dobijem. Uopste ne budem svesna sta mi se desava,onda me pogodi i najmanja sitnica ( koja me ne bi uopste dotakla kada sam u svesnom stanju) pa se onda lose i osecam. Relaksira me buka, kada je sve zivo oko mene, gomila ljudi, prijatelja, prelepi pejsazi, putovanja bilo gde, a nervira - ljudska pakost, konzervativnost, netrpeljivost, rasizam, sovinizam, uuuuuuuuu beogradski vozaci, ma....ima bezbroj stvari koje me nerviraju, a sa druge strane sve to moze i da me relaksira, jer na takvim ljudima obicno iskalim bes. U bre, al' se nakucka :-Dred coctail:Ajmo dalje..........Pisite Sta vas najvise pogadja u zivotu?Kada se obradujete?A kada se rastuzite?Sta vas relaksira a sta vas opterecuje i nervira?Pozz svima![]()
![]()
red coctail:Ajmo dalje..........Pisite Sta vas najvise pogadja u zivotu?Kada se obradujete?A kada se rastuzite?Sta vas relaksira a sta vas opterecuje i nervira?Pozz svima![]()
![]()
red coctail:Ako ste rodjeni 16 u mesecu:Ovo je broj duhovnih vrednosti i naglasenosti!On vas vise veze sa spiritualnim istinama,metafizikom i filozofijom,nego sa stvarnim zivotnim cinjenicama,osim kada vas vas nadareni um povede ka ovozemaljskim uspesima u poslovnoj karijeri!U svakom slucaju,vasa nadarenost lezi u razvijanju pomalo latentnih sklonosti ka umetnosti!Vi ste u sustini perfekcionista i vrlo ste neraspolozeni ako ne dosegnete visoke kriterijume i standarde!Potreban vam je porodicni dom u kojem mozete biti voljeni ali i nezavisni!Pozz Samantha J.![]()