nikikaoja
Zainteresovan član
- Poruka
- 387
da li će neko da mi odgovori

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel može neko da kaže šta misli o mojoj kombinaciji? Evo, da neko proba da pogodi na osnovu ovoga kakva sam osoba, kakvog sam fizičkog izgleda...
Muškarac, Vaga/Škorpija![]()
Uvek se polemise sta je bitnije, je li to znak ili podznak, kad koji vlada i da li moze da se podeli vladavina njihova pa me interesuje vase misljenje ili iskustvo.
devica/vaga mesec rak - po devici sam cepidlaka,pedantan,pamtim ko slon (ali jedino ono što mene interesuje), i to je to od device...
vaga - izgled, nevolim se svadjati, sa svakim možem razgovarati, a bogami u smirivanju napetih situacija sam pravi majstor barem su mi tako rekli
, veliki sam zaljubljenik u sve što je lepo,raskošno ...
, kažu da volim da koketiram
, volim da sam non stop u društvu,obično postignem ono što želim,ali nikada silom
itd.
tako da kod mene je vaga ipak prevagala
a mesec u rakec - gurman gurman i jš jednom gurman,volim da spremam za jest i volim eksotic food![]()
ne kažu djabe da smo najbloji ljudi i jeste to istina - volimo svakom da pomognemo,uvek veseli,nasmejani,uvek traženi u društvu, optimistiVec te volim!Mesec u Raku imam i ja, kazu da smo najbolji ljudi na svetu.
![]()
Nisam optimista neki...Meni uglavnom dolaze kad imaju probleme. Cini mi se da imam sjajne oci.
Ali uvek sam mislila da je to zbog Strelca.
Rak daje ili skroz suve ili vlazne oci.
e ja sam rak-strelac.jako zeznuta kombinacija jer neznas sta hoces...
jer rak je povucen .tih.voli svoju kucu
a strelac je impulsivan i mnogo voli da putuje tako blago nama koji smo rak-strelac ili strelac-rak
Katastrofa,barem u mom slucaju.Ja rak,muz devica,nemamo nista zajednickog,ni teme za razgovor ,ni zajednicka interesovanja,ma dva sveta.To ja moj licni primer,nije zakon,zavisi od licnosti,osobina....