Gradac_va
Početnik
- Poruka
- 6
vodolija ,podznak strelac , energije koliko hoces 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa podjednako su važni ali postoji jedna temeljna razlika:
podznak će se sigurno i uvijek izraziti, prvi dolazi do izražaja i nemoguće ga je potisnuti. No znak se razvija tijekom života, ono moćno u nama što stasava tek kroz godine.
Prije ćete prepoznati nečiji podznak nego znak.
Tacno je zimsko racunanje tako da oni koji su rodjeni u periodu letnjeg racunanja treba sat unazad da ukucaju u program
ma bre nema potrebe da tako razmisljas..svaki je znak lep na svoj nacin,a kad bi svako od nas mogao naruciti natal kakav bi hteo to bas i ne bi bilo interesantno..svi bi bili ili lavovi ili vage ili nemam pojma..koji god znak da je omiljen kod mase.Ja sam Lav podznak djevica.A po osobinama i ostalom mi prevladava znak djevice.A voljela bih da sam vise lav.Lavovi posjeduju vise hrabrosti i samopouzdanja.A mene podznak naprosto koci.
daj reci te mi neko tumacenje
u znaku sam riba
podznak bik
pozz
ma bre nema potrebe da tako razmisljas..svaki je znak lep na svoj nacin,a kad bi svako od nas mogao naruciti natal kakav bi hteo to bas i ne bi bilo interesantno..svi bi bili ili lavovi ili vage ili nemam pojma..koji god znak da je omiljen kod mase.tako da,budi ti lepo zadovoljna tom tvojom devicom ona ce ti kad tad zatrebati,da ti izvadi situaciju kad zatreba realnost,objektivnost,analiza..
AU STEVCOOO!!!
Na Forumu si od pe Hrista....
pa zar ti da pitas?
Jos malo pa da drzis casove iz astrologije!!!
KAKO ISPITI, JEL GOTOVO?
ma bre nema potrebe da tako razmisljas..svaki je znak lep na svoj nacin,a kad bi svako od nas mogao naruciti natal kakav bi hteo to bas i ne bi bilo interesantno..svi bi bili ili lavovi ili vage ili nemam pojma..koji god znak da je omiljen kod mase.tako da,budi ti lepo zadovoljna tom tvojom devicom ona ce ti kad tad zatrebati,da ti izvadi situaciju kad zatreba realnost,objektivnost,analiza..