Znak ili podznak

Tacno je zimsko racunanje tako da oni koji su rodjeni u periodu letnjeg racunanja treba sat unazad da ukucaju u program

da li to znaci ako je neko rodjen 22.04.1977.
u 4.30, treba da za izracunavanje podznaka koristi vreme od 3.30?

to bitno menja stvari!

potkrepi ovu tvrdnju, jer u suprotnom nehotice dovodis u zabludu mnoge na forumu!!!

meni je podznak uvek bio bitniji od solarnog znaka:aha:ali ne mozemo tek tako grubo podeliti neciji natal na podznak ili suncev znak.Dosta toga zavisi i od drugih planeta kuca i aspekata...recimo evo ja kao primer..ovan podznak vaga.Pre nego sto sam se pocela druziti sa astrologijom nikako sebi nisam ulazila u taj neki opis ovna,te njihove cudi..tek kada sam otkrila svoj podznak polako sam pocela da upoznajem sebe.Vise sam vaga htela ja to da budem ili ne.Ali interesantno je kako deluje Sunce koje je postavljeno u sedmu kucu sto je kod mene slucaj.Sebe potvrdjujem kroz druge osobe.Tako da u sustini gledajmo i podznak i solarni znak.

Ja sam Lav podznak djevica.A po osobinama i ostalom mi prevladava znak djevice.A voljela bih da sam vise lav.Lavovi posjeduju vise hrabrosti i samopouzdanja.A mene podznak naprosto koci.
ma bre nema potrebe da tako razmisljas..svaki je znak lep na svoj nacin,a kad bi svako od nas mogao naruciti natal kakav bi hteo to bas i ne bi bilo interesantno..svi bi bili ili lavovi ili vage ili nemam pojma..koji god znak da je omiljen kod mase.:) tako da,budi ti lepo zadovoljna tom tvojom devicom ona ce ti kad tad zatrebati,da ti izvadi situaciju kad zatreba realnost,objektivnost,analiza..

ma bre nema potrebe da tako razmisljas..svaki je znak lep na svoj nacin,a kad bi svako od nas mogao naruciti natal kakav bi hteo to bas i ne bi bilo interesantno..svi bi bili ili lavovi ili vage ili nemam pojma..koji god znak da je omiljen kod mase.:) tako da,budi ti lepo zadovoljna tom tvojom devicom ona ce ti kad tad zatrebati,da ti izvadi situaciju kad zatreba realnost,objektivnost,analiza..

U pravu si.Tako i treba da gledam na to.Pozzz

U pravu si i trebam tako gledati na to.Ima i znak djevice svoje kvalitete,kao i ostali znakovi.

Back