Znaci 300 godine!

Besmislica.
Svi ljudi na planeti nastali su od svega nekoliko hiljada zena, u vreme kad je ljudska populacija jedva prezivela (ne mogu se tacno setiti sta, ali bilo je na discovery) i zaista, postoji nekoliko desetina tipova lica i tela u par stotina varijacija.
Da nije tako, nikad ne bi nalazili na ovakve zapanjujuce slicnosti

Sta se ovo desava ovih dana. U cetvrtak nasa obelodanjuje postaajnje zivota van zemlje.
Danas objavljuju da je moguce preokrenuti proces starenja bas kao u onom filmu "Čudan slučaj Bendžamina Batona“?
Ako to objavljuju danas znaci da je bilo poznato , kao tajna,decenijma unatrag. Imajuci to u vidu postaje moguce da je Kiano Rivs zapravo onaj glumac iz devetnaestog veka koji tako amplitudama ide do starosti i nazad. Kao i mnoge slicne price dobijaju racionalnu osnovu.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/220590/Naucnici-na-tragu-eliksiru-vecite-mladosti

Hm, gde je to NASA objavila da postoji zivot van zemlje i gde je pronadjen? :think:

Evo ga Demi, pazljivo bdi nad svojom temom. :lol:

Nije objavila jos ali objavice kako kazu prekosutra. Pogledaj na temi "Da li ima zivota u svemiru".
Ali kao sto rece Milica mozda samo skrecu paznju sa ove diplomatske afere a konferncija ce biti u stilu "mislimo da, moguce je da i slicno//

Evo ga Demi, pazljivo bdi nad svojom temom. :lol:

Nije objavila jos ali objavice kako kazu prekosutra. Pogledaj na temi "Da li ima zivota u svemiru".
Ali kao sto rece Milica mozda samo skrecu paznju sa ove diplomatske afere a konferncija ce biti u stilu "mislimo da, moguce je da i slicno//
Moje oko posmatra sve... ;)

Mozda... Iskreno bih bio srecan da objave nesto senzacionalno...

Boze,zar vi ne znate da postoji PhotoShop...mnogo ste naivni :kafa:
Један мој познаник је на пропутовању кроз Америку случајно срео свог двојника. Фотографисао се и после нам показао. :eek:
Не могу да окачим фотографију ал стварно сличност је невероватна као да су браћа близанци, чак су и сличне грађе, израза лица, фризуре...

Мислим да је сасвим реално да многи од нас личе на неке људе кроз историју.

Faraon Akhenaten

http://2.***************/_gnm2C1B8vbI/Si6-Z5_W3QI/AAAAAAAADng/xJCRc75wz00/s400/obama3.jpg

http://3.***************/_zsCK0TdGnPA/TUnhBMWLDJI/AAAAAAAAGro/zckEAEgL298/s1600/obama-pharaoh.jpg

barackhenaten.jpg

Poslednja izmena:
Možda, ali ne inteligentni život,samo neke bakterije...

Брукингов извештај забрањује владама да објављују открића која би евентулано доказала постојање ванземаљаког живота.
Исто важи и за многа друга открића. Препариран људски ум не сме се узнемиравати . Оно на шта није навикао није дозвољено презентовати му.

Тако да не би било ништа чудно да постоји нешто слично еликсиру бесмртности и да се то чува као највећа тајна дозвољена само највишим масонима.

Зар мислиш да би такво октриће било објављено масама преко телевизије и новина?

Брукингов извештај забрањује владама да објављују открића која би евентулано доказала постојање ванземаљаког живота.
Исто важи и за многа друга открића. Препариран људски ум не сме се узнемиравати . Оно на шта није навикао није дозвољено презентовати му.

Тако да не би било ништа чудно да постоји нешто слично еликсиру бесмртности и да се то чува као највећа тајна дозвољена само највишим масонима.

Зар мислиш да би такво октриће било објављено масама преко телевизије и новина?

Ne znam zašto misliš da su masoni toliko pametni da imaju sva moguća otkrića? Pričate o tim "masonima" kao da znate sve o njima, ja i ne znam ni kako deluju, ni gde deluju, niti primećujem njihovo dejstvo(kao ni vi kojima je svaka druga reč "mason").Naurnici objavljuju svoje naučne radove u naučnim časopisima, patente prijavljuju u patentnim zavodima, zar ako neko postane naučnik mora prvo da pita masona šta i koliko može da objavi.. Kada bi nas ti tvoji "masoni" držali daleko od pravog znanja mi bismo imali loše znanje a onda ni jedan čovek ne bi mogo da napreduje sa pogrešnim znanjem. kao što vidiš nije tako, ljudsko ukupno znanje se stalno unapredjuje. Ali je i sujeverje pustilo duboke korene pa i se i danas okreću šoljice kafe, piše o astrologiji...

Mozda su ljudi odavno dosli do elIksira mladosti ali se on provlaci samo medju odabranim drustvom ili vladaocima sveta ..masonima i slicno.

Za hiljade godina potrage za istim , mozda su alhemicari uspeli da pronadju nesto slucajno, bas kao sto je Paster slucajno pronasao penicilin. Ili mozda to znanje postoji oduvek iz vremena razvijenih civilizacija Atlantide ili Lemurije..

:flert:
The discovery of penicillin is attributed to Scottish scientist and Nobel laureate Alexander Fleming in 1928
Louis Pasteur (pronounced /luːˈi pæstɚ/, French pronunciation [lwi pastœʁ]) December 27, 1822 – September 28, 1895) was a French chemist and microbiologist born in Dole. He is remembered for his remarkable breakthroughs in the causes and preventions of diseases. His discoveries reduced mortality from puerperal fever, and he created the first vaccine for rabies and anthrax. His experiments supported the germ theory of disease. He was best known to the general public for inventing a method to stop milk and wine from causing sickness, a process that came to be called pasteurization.

osti, da se razumemo, jedno je astrologija a sasvim drugo gledanje u soljicu kafe

ali svrha je ista...gledanje u pasulj,u šoljicu kafe,u kuglu,u relativne položaje nebeskih tela, u pitanju je samo drugi metod.

The discovery of penicillin is attributed to Scottish scientist and Nobel laureate Alexander Fleming in 1928

I Ozi nije nepogrešiv :mrgreen:
Mislim da je objavljeno 1929, a široka upotreba penicilina tek posle Drugog svetskog rata

Ne mogu da se setim da je ova tema koricena u filmovima i u umetnosti. Osim Slike Dorijana Greja Oskara Vajlda ne znam za nesto drugo? :think:

Ipak, postoji jedno ostvarenje koje je temu obradilo na izuzetan nacin. Nil Gejmen- strip Sendmen -Lutkina kuca - cetvrti deo..naslov "Miljenici srece".

Radi se o coveku iz cetrnaestog veka koji odbija da umre .Kaze "smrt je za papane i budale".. on nece da ima nista sa tim! Zelja mu se i ostvari ...stim da ga svakih sto godina posecuje gospodar snova pitajuci ga da li mu je dosta? Interesanto da na tom putu kroz vreme dok svi umiru oko njega on zivi. menja svoj identitet kako ne bi bio primecen, ali i primecuje neke slicne njemu.

Sendmen-Lutkina-kuca-1.jpg

Postoji knjiga ,,Jevrejin lutalica" koju se kanim da procitam vec par meseci. Radnja: kada su vodili Hrista na pogubljenje, on je noseći krst ušao u radnju nekog Jevreja tražeći vode i ovaj ga iskulirao. Zbog toga, Bog ga proklinje da do sudnjeg dana luta Zemljom.

Један мој познаник је на пропутовању кроз Америку случајно срео свог двојника. Фотографисао се и после нам показао. :eek:
Не могу да окачим фотографију ал стварно сличност је невероватна као да су браћа близанци, чак су и сличне грађе, израза лица, фризуре...

Мислим да је сасвим реално да многи од нас личе на неке људе кроз историју.

Ja nisam mogla da se jedne slike Marije Romanov, princeze, a moja mladja sestra liči na malu Anastaziju. Ne baš na svakoj njihovoj slici, ali ima jedna specifična, na kojoj obe ličimo.

Back