Злочиначки режим напао народ звучним топом за време 15.минутне тишине

minajutrni i to zvucnjaci..vidim da si strucnjak.moze da bude samo portabl zvucni top.minijaturan zvucnik ne moze da ima snagu zvucnog topa.to je kao da kazes za vazdusnu pusku da moze da uradi isto kao haubica
Minijaturni u smislu veličine topa koji pominjete ovde.A ŠTO SE TIČE MOJE STRUČNOSTI NISI KOMPETENTAN DA JE PROCENIŠ.

Осма божја заповест гласи: Не сведочи лажно на ближњега свога!

Izvini, ali prihvatio si zdravo za gotovo propagandnu laž ljudi debelo zainteresovanih u svemu ovome: nisu korišeni, niti ih je iko video - uprkos lupetanjima napamet dežurnih komesara političke korektnosti zvučni topovi nemaju domet koliki su tvrdili da ima.

Pogledajte prilog 1698336

Ivica je rekao i da policajac nije dobio udarac od žandara...i jos ga naterao da svedoci lažno...iako smo svi videli ko ga je udario...

Pa cak i u ovoj izjavi on samo kaze "MUP NIJE"

Ali nisu sve tu prisutne jedinice u sastavu MUP-a...

Kobre npr...koje cuvaju Predsednistvo pripadaju vojsci...MO tj Ministarstvu Odbrane...

Dok za ove ustaše crnokačketaše i ne znam kome pripadaju...

...

ok daj da vidimo taj zvucni top..radi se o tome da je tad bila tisina i neko je ispalio nesto sta god to bilo zvucni top nije bio sigurno.ok sigurno da su se neki uplasili..
Što bi bilo ko ubeđivao takve likove kao što si ti A koji nema nikakav dokaz da nije bilo zvučno oružje.
Imaju pametni ljudi koji će sa softverom utvrditi sadržaj zvuka koji se čuje na snimku.

nista ne bi bilo bolje od toga da neko ima dokaze da se radilo o zvucnom topu.ali pretpostavljam da nema, nego ljudi jedu g..kao sto to stalno rade..
Шта друго може да изазове онакву реакцију људи ?
То је исто као кад тражиш доказ да је пала киша, а људи мокри, улица мокра, кров мокар....

valjda vi koji pricate da je bilo zvucnog topa treba da imate dokaze hahahha kakvih glava ima ovde
Nema dokaza. Sve je laž. Je li ti lakše? Bože, kakvih sve likova ima. Traže da im neko nešto dokazuje, kao da je njihovo mišljenje ikome bitno. Pitaj tvoje šta misle. Možda, ali samo možda, im je tvoje mišljenje bitno

Naravno gledam ove nesrecnike na Informeru... I Vucicevic u programu kaze...E sad cu da pusrtim jednu pesmu za mog pobratima, mog Milana Radojicica...Kaze brate moj Milane...I pusta neku pesma...A dodaje, pustite vi u pozadini smimke hapsenja...A u pozadini idu snimci hapsenja ovih protestanata...Sve to odaje jedan utisak u kome se jedan kriminalac slavi na srzavnim medijima, dakle neko ko je znamo sta uradio dole i sta radi, neko ko treba da je iza resetaka....A sa druge strane se hapse oni koli "prete" revolucijom po mrezama... Na zalost, misljenja sam da ne samo vlast vec i narod koji protestuje nije previse zainteresovan da se ovakvi kriminalci nadju iza resetaka, vise je zainteresovan da ih smatra herojima, sto smo i videli u vreme kada je izvedena Banjska....Tako da, daleko smo mi od bilo kakave istinske zelje za promenama....

Back