Злочиначки режим напао народ звучним топом за време 15.минутне тишине

POD HITNO ZAHTEVATI OD MINISTRA OBJASNJENJE I KRIVCA!

OVO JE U DOMENU TERORIZMA.

Ne samo terorizma nego ovo je u rangu nacistickog Mengele eksperimentalnog zlocina !!!

Hej...
Ovo je bilo kao streljanje mirnog sveta...
Jer vidimo da tu obican svet stoji u tisini i odaje pocast...
I onda je neko aktivirao to oruzje...

Oni su ovim pogodili i ne samo obicne gradjane vec i policajce...koji su se tu nasli...

...

Ne samo terorizma nego ovo je u rangu nacistickog Mengele eksperimentalnog zlocina !!!

Hej...
Ovo je bilo kao streljanje mirnog sveta...
Jer vidimo da tu obican svet stoji u tisini i odaje pocast...
I onda je neko aktivirao to oruzje...

Oni su ovim pogodili i ne samo obicne gradjane vec i policajce...koji su se tu nasli...

...
jedini koji je na snimku galamio je "polako ljudi šta vam je bre" novinar koji brine o opremi kod privatnika

masu hvata panika vrlo lako pogotovo ako se vodi lažima a ne čvrstom voljom i iskrenom idejom

na snimku njih desetak trči od toliko njih???
ko zna šta su ćornuli u prodavnici....

Koliko je bilo mrtvih i ranjenih od toga, sta kazu izvestaji?

Rak ne ubija u trenu, ali najvise ljudi ubija...

A ako je Amerika zabranila upotrebu ovog oruzja onda je ono sigurno itekako stetno za zdravlje...kad je to zabranila cak i zemlja koja inace ne brine za zdravlje svojih ljudi...

...

Јбг мислим да се мало заиграо, боље да је чувао карте за неки критичнији моменат. Сад после употребе овог зла сви знају шта могу да очекују од њега, био је превише нестрпљив да покаже чиме располаже, а верујем да се дуго суздржавао. Значи издају га живци полако што аутоматски повлачи то да бира све лошији тајминг за одређене потезе

Njega izdaju živci već 35 godina a još je tu.

Срами се.
Nemam cega, vec sam izneo podatke o desetinama hiljada ljudi koje je pobila 4G mreza a vi ni da pisnete protiv nje. Teski licemeri.
I niste zahvalni sistemu i rezimu sto jedini u Evropi jos uvek ne uvode 5G.

Poslednja izmena:
Марица Жмукић Кашћелан, кума црногорског криминалца Радоја Звицера, за којим је расписана међународна потерница и који је планирао атентат на председника Србије Александра Вучића, објавила је на друштвеним мрежама фотографије са протеста у Београду.

Njega izdaju živci već 35 godina a još je tu.
Београд више није његов, чак и на намештеним недемократским изборима изгубиће овај град... за даље ћемо видети.

Nemam cega, vec sam izneo podatke o desetinama hiljada ljudi koje pobila 4G mreza a vi ni da pisnete protiv nje. Teski licemeri.
I niste zahvalni sistemi i rezimu sto jedini u Evropi jos uvek ne uvode 5G.
kako ne uvode 5G u Srbiju?
pa jel se direktor Telekoma hvalio kako se kredit podiže?

kako ne uvode 5G u Srbiju?
pa jel se direktor Telekoma hvalio kako se kredit podiže?
Postoje zakonska ogranicenja izlaganja koja se ovde postuju vise nego u Belgiji npr.
Upravo zato sto nas sistem funkcionise, za razliku od evropskog gde je u sluzbi biznisa i korupcije.

jedini koji je na snimku galamio je "polako ljudi šta vam je bre" novinar koji brine o opremi kod privatnika

masu hvata panika vrlo lako pogotovo ako se vodi lažima a ne čvrstom voljom i iskrenom idejom

na snimku njih desetak trči od toliko njih???
ko zna šta su ćornuli u prodavnici....

1) Jasno se cuje nadolazeci usmereni talas zvuka!

2) Jasno se vidi reakcija svih koji do tog trena stoje u miru i odaju pocast u tisini (cime je ovaj ZLOCIN jos i veci....jer to je bukvalno kao streljanje ljudi koji se mole...!!!)

3) Momak ili ko je vec glasom umirivao ljude je sami andjeo, jer je on time sprecavao stampedo usled kojeg bi moglo biti povredjenih i izginulih...

A ovo oruzje upravo to izaziva, paniku, strah i posledicno stampedo...a ko zna i kakve jos sve neuropsiholoske i druge zdravstvene poremecaje...

...

Razleteše se panično na dve strane kao da je nešto prošlo kroz njih. Autobus, tenk, a na snimku nema ničega. Samo popadaše i panično pobegoše. Nisam do sada nikada video ovo (imaju 2-3 snimka). Smo sam čitao kakav efekat izaziva. To je to
Neprijatan i čudan osećaj. Bežiš od nečega što ne vidiš, skoro ne čuješ ali osećaš.
Kao kada čuješ zemljotres kao topot konja pre nego što ga osetiš.
Onda krene stampedo u trenu, svi stanu i treseš se pet minuta jer nisi svestan šta se desilo.

Postoje zakonska ogranicenja izlaganja koja se ovde postuju vise nego u Belgiji npr.
Upravo zato sto nas sistem funkcionise, za razliku od evropskog gde je u sluzbi biznisa i korupcije.
na laptopu mogu da biram 2.4 ili 5
a sistem tako i detektuje konekciju...

Video se na onom snimku napad nečim čudnim .Čuo se samo zvuk i cela masa se zaljuljala
Usred tišine masa ljudi je pojurila iz pravca srpskih vladara niz kneza miloša tvrdili su da je nešto padalo sa zgrada
Ja sam bila raskrsnicu niže
Ljudi ju jurnuli kroz Narodnog fronta ka porodilištu.

I sav normalan svet se razilazi, ostali su samo vučićević huligani da prave nerede koji će sutra biti pripisani studntima

5) sereš za medalju

To si jadnik za medalju, jer ovo oruzje je mozda pogodilo i nekog tvog...jer talas zvuka ne zna da selektuje ko je demostrant koji se u tisini moli, ko je policajac koji tu dezura, ko komunalac koji mete, a ko radnik Maxija koji se nalazi bas tu na Cvetnom trgu...

Ako ti nije zao kolega iz Maxija ni sebe samog...onda druze...to je vrlo vrlo tuzno...

...

Usred tišine masa ljudi je pojurila iz pravca srpskih vladara niz kneza miloša tvrdili su da je nešto padalo sa zgrada
Ja sam bila raskrsnicu niže
Ljudi ju jurnuli kroz Narodnog fronta ka porodilištu.

I sav normalan svet se razilazi, ostali su samo vučićević huligani da prave nerede koji će sutra biti pripisani studntima
znači nije zvučni top?
e iebiga....

a to ko je kriv i ko će koga da optuži i ko šalje čije huligane a šta je od svega "uradi sam" pa za to i služi forum :D

Back