Lucky :)
Gost
- Poruka
- 9.414
Ja 'to sam sjadak...ko bombona! Cuvaj ga! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj, bas dugo nisam bila na forumu.
Moj mali Badi sada ima 4 meseca, i upravo se preselio napolje.
Uzas, znam... roditelji su se stalno raspravljali sa mnom zato sto ja sam htela da ga drzimo u kuci, i onda su oni hteli da ga poklone mojoj sestri... na kraju smo se dogovorili da ce biti kod nas, ali morace da zivi u dvoristu.
Ima preslatku malu kucicu, i kupili smo mu lanac (4m) zato sto moje dvoriste nije zatvoreno..
Mislila sam da ce se buniti, da ce mu smetati lanac...ali njemu se skroz svidja. I ja sam konacno srecna! Bar smem da ga zadrzim.
Evo i ja da stavim neke slicice...
Uzas, znam... roditelji su se stalno raspravljali sa mnom zato sto ja sam htela da ga drzimo u kuci, i onda su oni hteli da ga poklone mojoj sestri... na kraju smo se dogovorili da ce biti kod nas, ali morace da zivi u dvoristu.
Ima preslatku malu kucicu, i kupili smo mu lanac (4m) zato sto moje dvoriste nije zatvoreno..
Mislila sam da ce se buniti, da ce mu smetati lanac...ali njemu se skroz svidja. I ja sam konacno srecna! Bar smem da ga zadrzim.
Od pre tri dana i ja sam postao vlasnik Zlatnog Retrivera, koji je star 1,5 dana i Zove se Cezar. Vidim da ovde ima puno korisnih saveta ,tako da se sada bacam na citanje istih...![]()
Postoje ljudi koji prave kucice za pse... To su drvene i vrlo kvalitetne kucice... zidovi kucice se prave na fazonu DRVO/STIROPOR/DRVO... tako da kuca ima dobri izolaciju... OGROMNE SU i krov im se podize!!
Ja sam se odlucio za drugu opciju... Dovescu majstora da sazida kucicu za mog retrivera i da je oblozi belom fasadnom ciglom...
Ovo je moj SIMBA!!!!![]()
hvala za odgovor, znam da postoji ogrlica ali nesto su mi napomenuli da je ona mala za nju tj. da ne sme da je nosi, nesto tipa da postoje za male kucice ali da su na biljnoj bazi, ali bi bilo lepo kada bih znala da joj ona pre svega nece skoditi... ja imam jos jednu kucu sa kojom se ona super slaze, ali ne znam da li je mozda bolje da sacekam da jos malo poraste?!
hvala za odgovor, znam da postoji ogrlica ali nesto su mi napomenuli da je ona mala za nju tj. da ne sme da je nosi, nesto tipa da postoje za male kucice ali da su na biljnoj bazi, ali bi bilo lepo kada bih znala da joj ona pre svega nece skoditi... ja imam jos jednu kucu sa kojom se ona super slaze, ali ne znam da li je mozda bolje da sacekam da jos malo poraste?!
I ja njega molim da prestane da me proziva...........Ajde ako vec ovde moze da mi se .... neka dodje u Srbiju,pa da to resimo,mislim da je tako bolje...NOB
Moja preporuka ti je da kupis sprej protiv "napasti"...ogrlica moze da skodi nekim psima,ja moju dogu prskam sprejom,i rekao bih ti da je mnogo bolje nego ogrlica....i dosta ljudi pricaju kako je bolji sprej..