Zlatni Retriver

Hvala jos jednom svima na lepim recima, trudimo se!:D:D

Nego mackic zasto i macketinu nisi vodila na sajam vec je on morao da ostane kuci dok se pas provodi. Kakav je to nacin

Pa on je pravio pitanje oko odlaska, nesto se femkao, mi ga ubedjivali i na kraju odustali. Ko mu kriv, propustio je dva sata bezanja po hali...

Nije ga spasio, doplivao je na metar od njega i vratio se nazad.:lol:

Pitao me da li je opasan :lol:

E sad si me provalio, priznajem nisam ga ni pitala da li hoce da sa nama.:rumenko: Eto obecavam, vodicemo ga u martu, i nacicemo mu najvece sarce i rotove da ga jure.:mrgreen: Inace sad mi je skratio zivot tako sto se bacio sa ormana na pogresnu stranu a ja skocila kao luda da mi se ne doceka na nogu...luda macketina :rotf:

Pitao me da li je opasan :lol:

E sad si me provalio, priznajem nisam ga ni pitala da li hoce da sa nama.:rumenko: Eto obecavam, vodicemo ga u martu, i nacicemo mu najvece sarce i rotove da ga jure.:mrgreen: Inace sad mi je skratio zivot tako sto se bacio sa ormana na pogresnu stranu a ja skocila kao luda da mi se ne doceka na nogu...luda macketina :rotf:

Na koju pogresnu stranu se bacio??:???:

e meni se tedi bas svidja u "cebence" izdanju, bas su super fotke! nego jel vam neko na adi pravio problem zbog tedija?

Zacudo nije, mada sam ja to ocekivala. Nismo bili na samoj plazi nego na onom kao doku pored, gde su pedaline parkirane, pa malo dalje od njih. Ljude je uglavnom zabavljao svojim plivanjem posto je bio jedini pas u krugu od kliometar. Zaista me je iznenadilo da ama bas nikog nije bilo sa psom. U stvari videli smo samo jednu pudlicu na ulazu koja je odlazila kada smo mi dolazili.

Nisam napisala kako mi se Tedi zamalo udavio na Adi, bio je umoran a nasao se u dubljem delu, pokusao da se popne na platformu pa nije uspeo, onda sam morala da ga cupam napolje iz vode i pritom me je lepo okupao.:lol:
Imam snimak koji se prekida kada se bacam da ga spasavam.

Mene je Belfi toliko puta isprepadala kad je plivanje u pitanju... Kad smo bili u Slankamenu, otplivala je skoro do sredine reke, a s obzirom da je napravljena brana od s obe strane, da bi u sredini reka bila dublja... urlala sam kao kreten da se vrati :confused: Da ne govorim o plivanju na moru prošle godine... kada se popela na stene s druge strane, pa nije znala da dođe kod nas, a nije smela da skoči u vodu... samo je šapicama pokušavala da provali dubinu :D Na kraju sam, u oktrobru, zasukala nogavice i išla da je snesem :mrgreen:

Meni je užasno žao zbog tih novih "zakona" što se kupanja pasa na Adi tiče... par puta su nas (doduše ljubazno) izmarširali :neutral: Čak i van sezone... da ne govorim o "ljubaznim" sugrađanima :( Volela bih da mi neko objasni zašto je kazna za plivanje psa na Adi veća od većine kazni za saobraćajne prekršaje?! :evil:

Nego, ne reče mi niko jesam li u pravu za to da je Belfi američki tip?

@Mackic - Super su sličice a verujem još bolji kuipanjac uživo! :D Tedence je presladak! :heart:

@Harry_Potter - Kako je Dona sada?

@LidijaM - Razumem u kakovj si nedoumici i ja malo malo, pa se mislim da li je Soni američki tip retrivera, jer boju ima kao engleski ali visinu i težinu.. ima više kao američki :think:

Donna je sada tu i tamo ali vise tamo nego tu.
Sada je bas otislaa veterinanrka Natasa Simic i dala joj je neku injekciju u nogu
sa neka 4 necega.Inace Donna je jedan od retkih slucajeva koja je iamla teranje u 6 MESECI.:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: zamislite. nego sada je dobro ima blagu temperaturu 38.0(sobzirom da je skoro imala 40.0) nego sta radi Soni????

Imam jedno pitanje,ako neko moze da mi pomogne-
Moja kuca, stara 4 meseca, je mnogo plasljiva.Do svog 2. meseca je zivela u odgajivacnici sa majkom,bracom i sestrama.Mislim da nije izasla iz te prostorije gde je rodjena dok je ja nisam uzela. Od tada zivi u dvoristu gde ima lepe uslove za zivot-dvoriste je travnato,dovoljno veliko,puno njenih igracaka i dece,sto moje sto komsijske.U kuci uvek ima nekog.Sa svom tom decom i nama ukucanima se super slaze i igra po ceo dan.Mnogo je poslusna i dobra.Vec sa 3 meseca je znala osnovne komande-dodji,sedi,nazad,mesto...Od pre mesec dana smo poceli da je setamo,jer je tada revakcinisana.
Problem je u tome sto se plasi ostalih kucica u parku!Kada oni pocnu da skacu u zelji da se igraju sa njom,ona bezi kod nas kao da je napao copor zveri koje zele da je pojedu.A medju njima ima i stenica koji su od prilike stari koliko i ona,a da ne pricam kad naidje odrastao pas.Kako da joj pomognem?Dakle, ima li neko savet?

Back