Zlatni Retriver

Ja sam moju Bubicu pre 4 meseca platila 130e sa papirima.Nisam je kupila u odgajivačnici(šlogirala sam se od cena),nego sam iz oglasa skontala da prodaju retrivere par kuća od mene.kada sam videla u kakvim uslovima žive ti kučići,kako se gazde ophode prema njima,kako ih maze i peze...veruj mi da bih isto kuče kupila po ceni i od 50e a bogami i za više nego što sam je tada platila.
Hoću da kažem da jeftino štane ne mora da znači da je bolesno ili da mu nešto fali..ljudi od kojih sam je ja kupila nisu parili kuju zbog nekog biznisa nego čisto zbog nje same,pa je cena bila tako pristupačna.Veruj mi,ni jedan momenat se nisam pokajala..imam zdravu i diiiivnu kucu.Uostalom ako nisi sasvim sigurna,povedi nekog stručnjaka sa sobom.
A što se tiče displazije..tu ti ne mogu pomoći,nikad se ne zna.Zato postoje rengeni,saveti veterinara,razni tekstovi na tu temu kako postupati sa psom " u dobu razvoja" da se koliko toliko izbegnu takve neprilike.A,uostalom displazije ni nemora biti i u većini slučajeva sve bude OK.
Samo napred..
Pozdrav!

Prelep je Soni... Jel mi se cini ili mu je dlaga malo potamnila:roll: Mislim da je bio svetliji...ili mi se cini:roll::???: Prelepo izgleda :heart:...i verujem da je bas uzivao :)

jooj luda je skroz Megi :D Ali je prelepa... izgleda bas krupno... koliko je stara?

pozz

Cao ljudi ! Odavno nisam posjecivala ovaj forum.Kuce su vam preslatke!A i moj Badi je porastao sad ima 9 meseci evo i nekih slicica.POZDRAV SVIMA!

Prilozi

• DSC01189.jpg
    DSC01189.jpg
    31,3 KB · Pregleda: 15
  • DSC01185.jpg
    DSC01185.jpg
    29,7 KB · Pregleda: 12
  • DSC01184.jpg
    DSC01184.jpg
    27,9 KB · Pregleda: 10
  • DSC01218.jpg
    DSC01218.jpg
    48,9 KB · Pregleda: 19
  • DSC01188.jpg
    DSC01188.jpg
    59,8 KB · Pregleda: 24
Poslednja izmena:
Pozdrav svima!
Megi ima iste ideje kao moja Izzy, buckanje i kupanje su joj omiljene zabave!
Svaki put opere noge u posudi pa onda pije vodu :D
Kad uspem postavicu neku slicicu, dotada nista :rumenko:

Svaki put opere noge u posudi pa onda pije vodu?E,to me vec podsjeca na mog Badija!On je prava blesa!Ponekad toliko brzo trci,milion puta je pao,jednom je povrijedio bradu!Pred fotoaparatom pravi neverovatne poze,to mozete vidjeti u mojoj prosloj poruci.POZDRAV!:super::super::super:

Pre mesec dana dobila sam na poklon zlatnog retrivera starog tri godine. Presrecni smo svi u kuci, posebno deca. On nas je lepo prihvatio. Jedini problem koji imamo je da cim vidi otvorenu kapiju pobegne i mi ga jurimo i ispustimo dusu dok ga ne uhvatimo. Naime prethodni vlasnici ga nisu setali ili veoma retko tako da on uopste nema nikakvu naviku oko setnje.Mi ga svakodnevno setamo, naravno na povodcu, jer se plasimo da ako ga pustimo necemo moci da ga uhvatimo.

To je sada u pocetku sasvim normalno, on je ipak tri godine ziveo na taj nacin a tek mesec dana na 'novi' nacin. Navicice se vremenom, a ja bih vam savetovala da ga postepeno ucite da ide bez povoca, mada to nije trenutno moguce dok ne promeni tu naviku samostalne setnje.

I ja mislim da je to u pocetku normalno . E sad trebace malo vise vremena dok vas sasvim upozna, ipak je on 3 godine zivio kod tih ljudi, ali bez brige jer kad se navikne na vas vise nece pokusavati da pobegne. tada je vreme da pocnte da ga setate bez povodca. Moj Badi to vec zna i brzo se navikao na nas zato sto je kod nas odrastao.Kad tad pojuri za macom ali se odma vrati kuci.Posle malo vremena tvoj golden ce se ponasati kao da je oduvjek bio kod vas.POZZZ....!!!!:bye::bye::bye:

Back