Zlatni Retriver

Evo jedne slike, da podignem temu malo :)
spavalica :D
IMG_2115-1.jpg

Nazalost zbog sve vise obaveza , a sve manje paznje posvecenoj Abi, ja sam resio da je POKLONIM nekome ko bi imao vremena za nju.Jer stvarno mi je zao ovako, po ceo dan je sama, i jedva ceka da dodje neko da se poigra ,ALI....Ona je pas koja je navikla na dvoriste , ne izlazi sama ni ako je kapija otvorena, poslusna, velika maza, a inace je stara godinu i 5 meseci, cipovana, vakcinisana, znaci ja sam je negovao maksimalno jer i moja deca koja su mala su se igrala sa njom medjutim koliko god da mi je zao prinudjeni smo na ovaj potez!Zato bih zeleo da je prihvati neko ko stvarno i iskreno zeli nasu Abu!a inace negde na ovim stranicama vec ima njene slike.
broj telefona 064/22-93-647
Kraljevo

@ljube03
Iskreno mi je zao sto moras da je poklonis :(:( Jesi li siguran da nema drugog resenja? Ona je jos mlada pa ce se navici na drugu porodicu relativno brzo, naravno ako je budu pazili kako treba, ali ne znam kako cete se vi i deca navici.:(:(

Evo i ja da stavim slike kucica. :) Dosta su porasli od mog prethodnog posta pa reko ajde da stavim. :) Imate oglas medju oglasima pod razno pa ko je zainteresovan, neka procita tamo informacije. Ostalo ih je 9 smrc 2 su otisla ka novim gazdama. :)

Ajde da ne duzim evo i slika.

Jel tako da su slatki? :mrgreen:

lako.
biti dosledan.
kada su mali, kuce su male slatke neodoljive pufnice i ko može ta slađana stvorenja da vaspitava:to u prevodu znači da se kaže ne(!!!) za neke stvari! I u tome da se istraje...

kuca mora znati šta sme a šta ne...

slazem se...od malena ga treba vaspitavati jer ce jedino tako
biti poslusan kasnije...pa znam to iz licnog iskustva...
a mo0ja drugarica je toliko luuuda....:tease:
ona izvede kucu u setnju(nema ni 4 meseca) i ako slucajno ne dodje do nje
kad je pozove ona je ubije od batina...boze...ili ako kuca dodje do nekog deteta
kad je pusti s lanca...jadno kuce jos samo fali srcku da dobije...lema je tako...
i jednom sam izasla sa njima da se setam i ja i ta moja drugarica smo pozvale u
isto vreme tu njenu kucu,a ona dosla do mene,a ova poludela...htela da pukne...
a kuce je jadno bilo svo u masnicama...:mrgreen::sad2::dontunderstand:

Jel moze neko da mi kaze da li je cuo za marku hrane Josera (nemacki proizvodjac).Dobio sam na poklon 15 kila hrane,a ne znam kakvog je kvaliteta.
Hvala puno

P.S. Uskoro kacim slike Slipija, on je vec veliki decko od 5,5 meseci

slazem se...od malena ga treba vaspitavati jer ce jedino tako
biti poslusan kasnije...pa znam to iz licnog iskustva...
a mo0ja drugarica je toliko luuuda....:tease:
ona izvede kucu u setnju(nema ni 4 meseca) i ako slucajno ne dodje do nje
kad je pozove ona je ubije od batina...boze...ili ako kuca dodje do nekog deteta
kad je pusti s lanca...jadno kuce jos samo fali srcku da dobije...lema je tako...
i jednom sam izasla sa njima da se setam i ja i ta moja drugarica smo pozvale u
isto vreme tu njenu kucu,a ona dosla do mene,a ova poludela...htela da pukne...
a kuce je jadno bilo svo u masnicama...:mrgreen::sad2::dontunderstand:

Pa to nije ludo, luda bi bila da samu sebe udara.. sto joj mozda ne bi skodilo.. koji put glavom o zid, mozda se opameti. Ona je okruta, bezobrazna i bezosecajna. Ne bi bilo lose oduzeti joj psa, upropastice ga ako vec nije.

Evo i ja cu uskoro postati vlasnik ove prelepe rase....
A evo malo slike steneta kog cu dobiti

Slike su losijeg kvaliteta zato sto su slikane mobilnim telefonom.:D

Prilozi

• Dona se plasi.jpg
    Dona se plasi.jpg
    30,1 KB · Pregleda: 14
  • Moja dona.jpg
    Moja dona.jpg
    38,3 KB · Pregleda: 16

Back