Marko mj
Zainteresovan član
- Poruka
- 101
Evo i slicica, posle oporavka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa do nekle bi i mogao, bar da ti kazem moje iskustvo. Ja sam ga drzao u stanu do 6-og meseca i nisam imao nekoh problema. Moras malo da mu pokazujes sta ne sme da dira , ali to opet zavisi od psa, do psa....moj je bio jako nemiran i temperamentan prava svadjalica koja se uvek okrene da njegova bude poslednja. Ja sam mu sada napravio box na terasi gde se privikao bez ikakvih problema i ako je jako bio vezan za nas. Setam ga 2-3 puta dnevno sto je ogromna obaveza ali drugacije ne ide u wc. Ja sam ipak za mladje stene, ali mislim da neces imati problema ni sa malo starijim, ukoliko se nije vezao vec za svog vlasnika. U tom slucaju bi patio.
Pa vidi, moj Bobi ima 8 meseci i jos uvek mu rastu ovi zubi pozadi tako da i dalje grize grane, gumene igracke i sve sto moze da doturi do tih zadnjih zuba. Menja ih sa neka 3.5 do 4 meseca ako se dobro secam, ali to su samo ovi mlecni. Cak i sa 8 meseci da ga uzmes nije ti nikakva garancija da nece ujedati namestaj. Jednostavno moras mu dokazati da to ne sme da dira. Tata ga nece dati sigurno nikom, dovoljno je 3-4 dana da provede sa vama i postace deo porodice veruj mi.
Nemoj mu u pocetku nikako popustati, ma koliko on bio mali i sladak, ja sam padao na te fore...joj gde cu ga udariti vidi kakav je....a onda mi pojeo bukvalno pola daljinca...tako da budi dominantan od pocetka!
Pa grota je da ga bilo kada drzis u box-u. Ok da prespava, ali nemoj da preko dana bude u njemu...
@Laki Ako vec kupujes psa,onda uradi sve kako treba!I veruj mi smetalo bi mu da bude u boksu!Treba da ga istrcavas 3 puta dneno i to po travi zato sto je ona pogodna za njihove male,meke jastucice!Ako uzmes psa od 8 ili 7 meseci,veruj mi patice za svojim gazdom,a i za tebe se nece dovoljno vezati,medjutim ako uzmes psa od 3 meseca,on ce tebe poistovetiti sa mamom ili tatom tako da ce se vezati za tebe u potpunosti!Kada budes isao u skolu ko ce se onda brinuti za njega!A ispred zgrade u boxu bi mogao neko da ga otruje,zar ne?Tako da dobro razmisli,to je veelika obaveza,a i odgovornost!Razmisli,kako ce on onako mali i debeljuskast sam u boksu
Jeste, Mačkić, sve je supre sročeno. Mislim da se Laki i sam još uvek premišlja šta će i kako.
Laki, seti se onog labradora u onom boxu, postovao si njegove slike na temi. Meni onaj pas deluje jako tužno a znaš i sam koliko su jedni i drugi slični.
Ne znam, ali on garantuje, da je apsolutno isto, kad drzis psa u box-u i posvecujes mu dosta paznje, sa tri setnje, ili drzati psa u stanu sa takodje 3 setnje........
On mi je ovo rekao posto sam ga ja pitao u vezi ovoga, da li mi je pametno drzati psa, i on mi je to odgovorio!..........Tako da sam sada iskreno po malo zbunjen!![]()
E, ako on tako kaze, onda je tako! Daaaj, pa razmisli sam da li je isto......