Zlatni Retriver

Hvala svima na lepim komentarima, ima ker da mi se uobrazi od tolikog hvaljenja.:lol: Zato mu ne dam da pridje kompu...
A Mili ga zna i u 3D varijanti, tako da ako vam ona kaze da je prelep onda je sigurno tako...:lol: Mala sujetna sala..:lol:

Хтела сам, у ствари да кажем да је у РЛ много лепши него на сликама. На овим сликама се не види диван облик његове главе која није нимало узана као што је на сликама.

Našli smo u centru Žarkova izgubljenog zlatnog ritrivera koji, na žalost, nije čipivan! :cry: Mužjak, star oko 3-4 godine. Maločas ga je veterinar pregledao, a ja, na moju veliku žalost, ne mogu da ga primim u kuću dok ne nađe gazdu, jer smo podstanari sa ritriverkom koja je već trebalo da uđe u teranje... Smestićemo ga kod prijatelja komšije koji ima mladog labradora na par dana. Ne znam ima li ovde rubrika o izgubljenim psima, a nemam sada vremena da tražim, jer se upravo spremam da izađem poslom... Ako može neko ovu poruku da prebaci u odgovarajuću rubriku, bila bih mu zahvalna.

A evo i slika kuce, koja je izuzetno druželjubiv i presladak pas!

Pozdrav svim ljubiteljima zivotinja uopste, a za ljubitelje retivera posebno. Evo i mi da se javimo.
13072007003ik8.jpg
[/URL][/IMG]

22122007002tq5.jpg
[/URL][/IMG]

Ja se zovem LOKI. Imam 21 mesec, uskoro punim cele 2 godine. Dli neko u blizini ima devojku za mene. :oops: Pozdrav za sve.

Loki je mnogo sladak, ima bas lepu dlaku.:D Ako zelite da mu nadjete neku lepu retriverku mozete da se uclanite u kinoloski savez srbije, pa da ga ocene i onda ce tu biti dostupan svim retriverkama potencijalnim buducim mamama malih kuca koje su takodje clanovi kss-a (a mislim da ih ima dosta).

Evo opet malo Tedija iz jutarnje setnjice (u stvari to je vise blejanje u parkicu nego setnjica).

Aha, on to stalno radi. Prve godine kad sam ga uzela imao je pet meseci kad je sneg napadao i ostao tako mesec dana, on se najeo snega za ceo zivot, ali srecom nije mu bilo nista. A sada se igram sa njim tako sto mu bacam grudve koje hvata. Znam da moze da ima problema sa grlom zbog toga ali mi se cini da to ne radi tako cesto pa zato ne sprecavam.

Nisam ga ucila nicime posebnim, naucio je samo komande koje su nam potrebne da bi u stenji bilo lakse i meni i njemu. To su one klasicne - cekaj, stani, polako, sedi, dodji, ne tamo, fuj to..itd. Zna i kad mu kazem -gde je kuca- da je neki pas u okolini, i zna da ako ga neki pas maltretira (tipa sunja se oko njega s namerom da ga napadne, sto nam se cesto desava sa jednim psom) a ja mu kazem -ma reci ti njemu- da se spremi za odbranu. E da, i zna da saceka ispred prodavnice a da ne moram da ga vezujem.

Nisam ga ucila nicime posebnim, naucio je samo komande koje su nam potrebne da bi u stenji bilo lakse i meni i njemu. To su one klasicne - cekaj, stani, polako, sedi, dodji, ne tamo, fuj to..itd. Zna i kad mu kazem -gde je kuca- da je neki pas u okolini, i zna da ako ga neki pas maltretira (tipa sunja se oko njega s namerom da ga napadne, sto nam se cesto desava sa jednim psom) a ja mu kazem -ma reci ti njemu- da se spremi za odbranu. E da, i zna da saceka ispred prodavnice a da ne moram da ga vezujem.

nista vise ni ja ne bih trazila:) ali za nas su i te osnovne komande nedostizne za sada, kada je mrtav umoran(posle jedno 5-6 h jurcanja u dvoristu sa bratom) onda je miran i manje vise slusa, a posto ja toliko da ga izmorim u svakodnevnim aktivnostima nema sanse, ne uspevamo da napredujemo previse+ ja sam ocigledno los "vaspitac":| nazalost

Back