Zamotaj novinu i onda ga udari njome, njega to toliko ne boli koliko sam zvuk udarca. Ili jednostavno cim ugrize stavi ga u neku sobu na tajmaut od 5min!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je za macke pomagala prskalica za cvece, ne znam da li bi pomogla za stene genetski predodredjeno da voli vodu.![]()
Meni je za macke pomagala prskalica za cvece, ne znam da li bi pomogla za stene genetski predodredjeno da voli vodu.![]()
Vidim nema odgovora, ni ja ne znam šta bi to moglo da bude, ali sam zamolila Mimis da pogleda tvoj post, verovatno će znati da ti odgovori, iz struke je...
Uh, nemam ni ja ideju...Vecina veterinara ce ti reci da ne panicis dok se o normalno ponasa i normalno jede.
Zaboravila sam da kazem da zivim u stanu od 50kvadrata,pa da nije mozda to uzrok njenog besa?
Ej drugari,može jedno pitanje?
Kod mog goldena,koji je inače star 20 mjeseci,su se pojavile otekline,kao žlijezde,ispod donje vilice,zadnji dio,a niže ušiju!Okrugle su i pomične,ne bole ga kad ga pipam..............jede normalno i aktivan je,pa me zanima šta bi to moglo da bude???
Nadam se skorašnjem odgovoru,pošto nam je tema malo "uspavana"![]()
Kakvu supu, je li zacinjena? I izmeri joj temperaturu, psima je normalna 38-39 a meri se rektalno. Svakako se, ako to ne prodje, cuj sa veterinarom.
Ima i moj te otekline ( ali on je mator , ima uskoro i 13 godina, a pojavile su se pre godinu dana), ja se njih resavam ( ali se ponovo za mesec ,dva pojave, pa ajde
Jovo nanovo) tako sto ih uvrtim ( kao kad nekom uvrces ushi, al onako do kraja) i nestanu.
Zdravo svima,
Imam z.retrivera od 5 ipo meseci i imam problem sa njome.
Problem je u tome sto kada je izvedem u setnju vuce me skace,bez obzira sto je nagradjujem, pa se zbog toga i bojim da je izvedem,da mi ne pobegne.
Ponekad je u setnji ok ali u sledecoj setnji iznenada,bez najave pocne da skace da ludi, vuce cas napred, cas nazad, da ju je nemoguce zadrzati.
I ne znam kako da je odviknem da skace na svakog ko mi dodje u goste.