bombay
Zainteresovan član
- Poruka
- 263
Pozdrav svima. Citam forum par dana i uspeh nekako da stignem do kraja
. Red je da predstavim moju kuju. Ja sam iz Kragujevca. Od pre 3-4 meseca dobio sam zenku retrivera staru 6 godina. Jedan rodjak mi je preminuo pa nije imao ko da je uzme i ja sam je uzeo. Imam dobre uslove, veliko dvoriste i volim zivotinje. Kuja se zove Azra, imam onaj papir o pedigreu i ocenjena je na izlozbi. Od nekog odgajivaca iz Zrenjanina. Za sada se dobro navikla, ocekivao sam da ce joj biti teze. Pustam je uglavnom preko dana da bude napolju i ne ide nigde. Malo ako svrljne do komsije al nista strasno. Uvece je zatvaram u staru stalu gde ima dosta prostora i toplo joj je tamo.
Citao sam po forumu o njihovim karakteristikama i uglavnom se uklapa u sve to. Poslusna je, voli da se igra. Voli kontakt sa svim ljudima i decom. Dobra je u setnji, ulazi u boks bez problema.
Pre neki dan je usla u teranje. Ne znam kad je tacno prokrvarila, bas u tom periodu nisam bio kuci 3 dana. U sredu popodne sam dosao kuci i primetio tragove krvi. Poceli su da se skupljaju dzukci i u nedelju ujutru sam zateko jednog malekcog komsijskog mesanca unutra, al se nadam da nista nije uradio
. Em je previse mali, a mozda nije bila u vrhuncu teranja. Posle sam zagradio da ne moze opet da udje. Mislio sam da je drzim zatvorenu dok ne prodje sve to, al sinoc dosao jedan caletov prijatelj i rece da ima dobrog muzjaka retrivera doduse nema papire.
Danas u ponedeljak sam je odvezao kod njega pustili smo ih u boks. Meni se svideo muzjak. Ima za razliku od Azre malo vise zutu dlaku i cini mi malo duzu. Prvo se Azra malo opirala i branila i izgledalo je kao da ne zeli da se pari, al su se posle uparili. Zatekli smo ih ''slepljene''. Ostavio sam je jos veceras tamo pa cu sutra da je vratim. Videcemo sta ce da ispadne. Samo se nadam da onaj mali komsijski nije zamrsio stvari. Mnogo je ruzan
.
Evo malo slicica Azre za pocetak pa se cujemo. Pozz

Citao sam po forumu o njihovim karakteristikama i uglavnom se uklapa u sve to. Poslusna je, voli da se igra. Voli kontakt sa svim ljudima i decom. Dobra je u setnji, ulazi u boks bez problema.
Pre neki dan je usla u teranje. Ne znam kad je tacno prokrvarila, bas u tom periodu nisam bio kuci 3 dana. U sredu popodne sam dosao kuci i primetio tragove krvi. Poceli su da se skupljaju dzukci i u nedelju ujutru sam zateko jednog malekcog komsijskog mesanca unutra, al se nadam da nista nije uradio

Danas u ponedeljak sam je odvezao kod njega pustili smo ih u boks. Meni se svideo muzjak. Ima za razliku od Azre malo vise zutu dlaku i cini mi malo duzu. Prvo se Azra malo opirala i branila i izgledalo je kao da ne zeli da se pari, al su se posle uparili. Zatekli smo ih ''slepljene''. Ostavio sam je jos veceras tamo pa cu sutra da je vratim. Videcemo sta ce da ispadne. Samo se nadam da onaj mali komsijski nije zamrsio stvari. Mnogo je ruzan

Evo malo slicica Azre za pocetak pa se cujemo. Pozz