Zlatni Retriver

175065_1898178657039_1318807681_2291267_206134_o.jpg
176313_1898180497085_1318807681_2291269_4631548_o.jpg
175824_1897972931896_1318807681_2291076_6532399_o.jpg
176165_1898176536986_1318807681_2291262_3538413_o.jpg

pozdrav od novopecene mame, uskoro prestavljamo sve malisane, svih 10... 5 seka i isto toliko bata...

Pozdrav
Pre par dana sam kupila kuce zlatnog retrivera pa sam u dilemi da li je pravi ili mesanac posto se stalno spominju neke prevare a ja nemam mnogo iskustva. Da napomenem da sam uz kuce dobila i rodovnik i knjizicu. Ako neko ima predlog kako moze da se proveri pomagajte.....:sad2:

u principu meni se vise svidjaju oni sa dugom dlakom,
ali gledao sam po netu,ovi kao kod mene (cupaviji) su rjedji,alii opet kazem meni su ljeosi :D
kao sto sam rekao vec mu je 3 mjeseca pa me zanima kad bi ga smio prvi put okupati,Sta knjige kazu:)

Ja mislim da je jos uvijek rano. Ali mozes ga ako se izgliba dobro istrljati vodom i sircetom.. Koliko se sjecam ide rakijska casica sirceta u litar vode. Uzmes krpu i fino ga istrljaj. Sirce ce brzo izvjetriti :)

Rea Tina, cestitke i sa moje strane, nadam se da ces nam omoguciti da uzivamo u slicicama kako budu rasli, jer malih bebica zaista nikad dosta! :) :heart:

Vodenchar, jeste malo cupaviji nego vecina stenaca koje vidjamo, jesu redji ti brundaviji kao sto je tvoj blesan, ali je zaista preeeeeesladak, i ja volim takodje vise retrivere sa duzom dlakom, tako da nema sta da brines, uzivaj u njemu, ugnjavi malog brunda i za mene malcice jer je neodoljivo sladak! :heart::heart::heart:

Imam i ja jedno pitance, tj.samo da proverim. Jel se vakcina protiv zaraznih bolesti takodje prima na godinu dana od poslednje primnjene kao i ona protiv besnila? Leks je primio poslednju tu vakcinu kada je imao negde oko 3 meseca i tada su mi rekli da se prima opet posle godinu dana, a to pada negde ovih dana. Pa zato hocu da proverim da li i za nju vazi pravilo da se prima svake godine kao i ona protiv besnila?

Ok, hvala na odgovoru! :)

I jos jedno pitanje. Koliko mora da prodje dana minimalno od ciscenja psa od parazita do vakcine? Rece mi malopre veterinarka kada sam isla po tablete da mora da prodje minimalno 7 dana, a kada sam ga vakcinisala od besnila letos, cini mi se da su mi rekli da moze od 5-7, i da sam ga vakcinisala tada posle 5 dana od davanja tablete, pa sad se zbunih, a i planirala sam u subotu da ga vakcinisem, pa zato rekoh bolje prvo da proverim....? :)

Cao svima,ja sam novi na forumu :D Imam i ja isto zlatnog retrivera,zove se Kalis ima 4 godine gledao sam vase neke prethodne slike i prelepi su vam psi a pogotovo ovi mali stenci sto ih ima 10 :D i onaj mali cupavi takodje!!! :D:D:D pokusacu da postavim slike i od mog psa.Nego sam se najvise registrovao da bih se raspitao da li neko ima zenku zlatnog retrivera a da hoce da je upari sa mojim Kalisom,vodio sam ga na izlozbe i ima sve papire :D HITNO!!! skroz je poludeo stalno mi bezi ima neka kuja tu u blizini..i izgleda da je u teranju mada nece da ode kad god ga izvedem kako kad nekad uvece a nekad ujutru ali se vrati posle 15-20min,ili ga nekad ja pratim da vidim gde ide :dash: tako da mi je stvarno hitno ako ima neko u Beogradu ili okolina..bio bih veoma zahvalan!!! :D :heart: :D

Back