easyB
Primećen član
- Poruka
- 719
"Jutros je mališa otišao za Belgiju Stvarno sam sretna jer ide u fenomenalnu obitelj, živjet će u kući bez boksova, spavat će na kauču sa još 2 goldenice i 8 afganistanskih hrtova, ali opet će mi biti taaaaaako daleko.... Već od nove godine kreće na izložbe...."
Svi mi bi smo jaaaaaaaaako voleli još neke fotke!
(gledam sada "stare" slike Owena, liči mi na Budu!)
Svi mi bi smo jaaaaaaaaako voleli još neke fotke!
(gledam sada "stare" slike Owena, liči mi na Budu!)
Poslednja izmena:

sjan opis malog buce!
A vani je stvarno lako raditi kad imaju puno tih organizacija i razno raznih školica za pse....
a iz iskustva govorim, da ova labradorka koju sad imam, nije ni približno toliko umiljata, poslušna, pametna kao zlatni retriveri što sam ih imala...i koje ne mogu , još uvek, da prežalim...oni , kad te pogledaju, smeše se....

Ako nisi, vreme je da počneš
Ako ne želiš "neželjenu trudnoću", moraćeš dobro da obezbediš ogradu - ako ona i ne preskoči, neki mužjak će prokopati ili naći neki način da uđe.To pod uslovom da već nije napravila nešto 

) pa sve iz hodnika unesemo po sobama i to ne mogu ocistiti sile nema. Sve se zalepi za tepih.... dzabe mi sve pomocne sprave od usisivaca do metle.
Okupala sam je prekjuče, inače je redovno četkam i čistim vodom sa jabukovim sirćetom. Nikada ne smrdi kao većina saputnika u GSP, tako da je sve ok