Tedi i mačkonja su stari drugari, biglica je i za mene novost!(Kad sam slabo na fb.
) Kako je Tediša, bole li ga noge? Šta sad uzimate od terapije?
Ja gledao na youtube kako biglica skace

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tedi i mačkonja su stari drugari, biglica je i za mene novost!(Kad sam slabo na fb.
Pa podeli link sa nama! Ako nije problem, i ako se gazde slažu.
Njih dvojica se postuju i zive u slozi.Nema tu nekog mazenja, ali su sto kazes stari drugari.
Biglica ima svoj album na fb, pa kad stignes pogledajInace nam pamet pomera, radi sta hoce i kad hoce, sad je trenutno kod mojih prijatelja, danas je malisa kojeg poklanjamo imao gadan proliv pa sam se uplasila da nije nesto ozbiljno, a ona je zapela da bude u centru paznje tako da ce biti tamo par dana dok ne budem sigurna da je sve ok, a i njoj ce da dobro dodje da se malo uvede u red jer se prijatelj bavi dresurom.
Tedic je ok, malo teze ustaje, sto u stvari nije novost, a trenutno pauziramo izmedju terapija. Za nekih mesec dana ce opet krenuti sa uzimanjem joint repair-a, da mu bude lakse kad krene zima.
Slazem se. Retriveri su mi najbolji. Mozda se nisam najbolje izrazila, meni ne treba druga rasa. Ali slozices se da zbog njihove divne naravi mogu lako i da stradaju, nazalost. I od strane ljudi i drugih pasa.
Slazem se. Retriveri su mi najbolji. Mozda se nisam najbolje izrazila, meni ne treba druga rasa. Ali slozices se da zbog njihove divne naravi mogu lako i da stradaju, nazalost. I od strane ljudi i drugih pasa.
Od strane ljudi - da, Tedi je tek pre dve godine poceo da laje kad se oseca ugrozeno od ljudi, ali samo to - laje.
Od strane pasa samo ako je pas dosta veci i jaci. U principu oni ce se povlaciti dokle mogu, kad ne ide dalje napasce. Oni samo kao stenad do godinu-dve dopustaju da svi dominiraju nad njima, posle toga je skroz druga prica. Ne znam nijednog retrivera koji ima preko 2,5-3 godine koji ce pustiti da ga neki pas izazove a da ne uzvrati.
Nisu ni oni naivni![]()
Ja znamPavin tata koji ima 6 godina baci se na leđa čak i pred sinom od 2 godine, a ovaj ga samo pogleda
Nema na cemuNe znam da li znas, ali trebalo bi da pocnes da joj dajes kalcijum da bi joj se kosti pravilno razvile, ali za doziranje se posavetuj sa vetom. Isto vazi i za Kafortan.
Inace mozes da stavis slike i preko sajta www.allyoucanupload.com, i tamo preko browse nadjes sliku, ako treba promenis velicinu, ides na upload i kad ucita iskopiras link koji ti najvise odgovara.
Jučer na Euro Dog Showu, Pavin tata, Fiveshill Sea Hawk je dobio RCAC u razredu otvorenih i iza sebe ostavio mnoga velika imena u svijetu goldena!!!
mužjaci- CAC intermedija Galans Zeiss, CAC otvoreni, RCACIB Bonett Bride Double Decker, CAC šampioni Lexus Grey Erl, CAC radni, CACIB, EW, BOS Crossover de Ria Vela (inače vice world winner 2010)
ženke - CAC intermedija, RCACIB Simline's X-pert to Greenhill's, CAC otvoreni Sequins Speedweel, CAC radni Dream max Celine Dion, CAC šampioni, CACIB, EW, BOB Dream Max Amy Diamond
Nema još nigdje rezultata na internetu. Inače, sudac (Frank Kane, UK) je bio oduševljen Hankom i jedina zamjerka mu je bila da je premršav, inače bi dobio CAC. Ali eto njega su mučile slatke muke sa 4 kuje u tjeranju kod kuće i malo je skinuo kile.