CrystalDust
Početnik
- Poruka
- 27
Iva, mala je preslatka 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[/SPOILER]
Jao....divna je....prelepa glava....stvarno je krupna za svoju dob...
Jaoooj srecica mala, preslatka je!
Hvala vam puno na odgovorima, tacno ste u pravu kada kazete da je to razmazenost, jeste. Pokusavano je sve, od lepog Leks sedi, mesto, smiri se, do ignorisanja, pa sve do grdnje, i nista.... Kada mu se u tom momentu obratis ostrije i kazes dosta, sedi, on sedne i pocne nemormalno da mase repom i arlauce od srece i kao na struju da je, samo sto ne kaze, ne mogu miran, nemojte me muciti i opet skoci i nastavi taj svoj ritual nenormalnog ponasanja, I tek kada se smiri posle jedno par minuta, sedne i pocne normalno da se ponasa i mazi. A do tada, ko prezivi, preziveo je...![]()
gledala sam i ja nekoliko puta tu emisiju.....nije mi jasno kako covjek uspije onako da ih smiri.....i to u nekim slucajevima samo pokretom ruke ili pogledom.....!!!
kao da on njih u potpunosti razumije sta hoce da kazu a i oni njega
nevjerovatno!
pitanje, pitanje, pitanje...
imamo 11 nedelja i dali su nam advantix protiv buva... jel smemo mi to?
odgajivac kaze ni slucajno, veterinar mi ga je i prodao (pri cemu mi je prvo
pokusao prodati neostemosan (valjda se tako zove) za koji pise da je
otrovan za stence ispod 6 meseci...) tako da ja nemam pojma sta da radim,
a Daisy se cese cese i cese do besvesti...
Ali ovo štene je suviše malo za FL.
pa buve je prilicno lako dobiti,...pas moze samo da njusne mjesto gdje je lezao neki pas (lutalica ili ne-ako je taj pas imao buve) i to je to .........moze da se vodi racuna da se pas ne njusi bas sa svakom lutalicom......ali ne mozemo ih 100% zastititi od buva!
moj Badi je negdje pokupio sugu i toliko se cesao da je cak raskrvario kozu na nekim mjestima - srecom veterinar nam je prepisao neke ampule od kojih ga je to brzo proslo i sad je sve okej....i prosle godine je isto to imao i istim ampulama smo rijesili problem.....nego ovako:
*razmisljam se da li da mu kupim tu ogrlicu protiv buva....koliko su one zaista dobre za to ????????? *
pozzz od mene i badija
U fazi sam kupovine malog slatnog retrivera. Zna li neko da mi pomogne, koja odgajivačnica je dobra? Daljina nije bitna, imam auto... Hvala unapred