Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala na odgovorima
evo nas jos malo, da se "reklamiramo" dok ne porastemo
Mala devojcica je preslatka, mnogo mi se svidja, a i doticnog gospodina iz drustva moram da pohvalim!![]()
Kao da je njegovo stene!
![]()
A evo i slicica....
http://C:\Documents and Settings\Xp\Desktop\SLIKE\slike
telefon\201008\201008A0
spavalica
![]()
presladak je badi razmazenko
od kojih je pasa?
I ja bih rekla da je u pitanju mala razmazenost i skretanje paznje na sebe!Ali presladak se stvarno!
Ja sam htela takodje da vas zamolim za savet ako neko moze da mi pomogne! Imam i ja jedan jako cudan problemcic sa Leksom. On ima malo preteranu reakciju kada se bilo ko pojavi od nas iz kuce ili koga bas dosta voli od ljudi koji cesce dolaze kod nas, ne bitno da li nas nije video 5 minuta ili 5 sati, njegova reakcija je ista i zaista malo preterana. Od skakanja po nama, grizenja stvari koje su na nama, ruku, nogu, do uzimanja obuce i pravljenje krugova po kuci sa njima, cviljenja, i ispustanja jakih glasova od srece, sav kao da je na struju, prosto ne vredi ni Leks sedi, ni Leks smiri se, dok ne odradi taj svoj ritual, smirenja nema... Kao da poludi prosto od srece! Da vam ne pricam koliko puta je od njegovog takvog radovanja bilo i pocepanih carapa, ogrebotina od tolikog skakanja i grizenja, upropascenih stvari, ajde jos i za nas nekako, navikli smo donekle, ali nije bas prijatno kada nam neko dodje, a koga voli, kada pocne tako da se ponasa.... A da ga smiris nema sanse....![]()
Tu jedino pomaže ignorisanje dok se ne smiri. Tako bar kaže (i pokazuje) Cezar Milan. Znam da nije lako ignorisati psa od 40kg u punom trku ali ako ne pomaže dominacija (bez dranja na njega) onda ga ignorišite.
Pavina kćerkica, stara 4 tjedna koja je oooooogromna
![]()
Jao....divna je....prelepa glava....Pavina kćerkica, stara 4 tjedna koja je oooooogromna
![]()