Golden Leo
Zainteresovan član
- Poruka
- 338
Drago mi je da vam se malecka sviđa, mene je potpuno osvojila! Ona je 14. član goldenovske obitelji, a uskoro im stiže i 15. Koja obitelj! Zato smo Pavo i ja preporođeni kada im dođemo u posjetu! Samo šteta da ne živimo bliže 
Tamaricka, pitaj uzgajivača čime je hranio štence, ako nije neka kvalitetna hrana, uzmi malu vreću te kojom je hranio i vreću super kvalitetne i miješaj par dana - prvi dan više ove nekvalitetne i polaku smanjuj tu i povećavaj količinu kvalitetne dok potpuno ne izbaciš nekvalitetnu. Možeš mu davati za 1 obrok jogurt ili svježi sir - mlijeko i kajmak ni pod razno! Granule obavezno namoči u mlakoj vodi da omekšaju prije nego mu daš da jede inače bi mogao dobiti torziju želuca. Dodatne vitamine i kalcij ne davati! Pogotovo ne kalcij- dovoljno ga dobije kroz suhu hranu. Ako baš nešto želiš davati, možeš AD kapi, mada nema potrebe jer dolazi ljeto i D vitamin će dobivati kroz sunce. Nauči ga da poslije jela nema igranja i skakanja i trčanja, već pravac odmaranje i spavanje. Možeš mu davati i voće i povrće, naravno ne smiješ mu davati ništa što napuhuje (mahunarke, kukuruz, kelj, kupus, itd.)
Sretno i kad doše stavi koju slikicu!

Tamaricka, pitaj uzgajivača čime je hranio štence, ako nije neka kvalitetna hrana, uzmi malu vreću te kojom je hranio i vreću super kvalitetne i miješaj par dana - prvi dan više ove nekvalitetne i polaku smanjuj tu i povećavaj količinu kvalitetne dok potpuno ne izbaciš nekvalitetnu. Možeš mu davati za 1 obrok jogurt ili svježi sir - mlijeko i kajmak ni pod razno! Granule obavezno namoči u mlakoj vodi da omekšaju prije nego mu daš da jede inače bi mogao dobiti torziju želuca. Dodatne vitamine i kalcij ne davati! Pogotovo ne kalcij- dovoljno ga dobije kroz suhu hranu. Ako baš nešto želiš davati, možeš AD kapi, mada nema potrebe jer dolazi ljeto i D vitamin će dobivati kroz sunce. Nauči ga da poslije jela nema igranja i skakanja i trčanja, već pravac odmaranje i spavanje. Možeš mu davati i voće i povrće, naravno ne smiješ mu davati ništa što napuhuje (mahunarke, kukuruz, kelj, kupus, itd.)
Sretno i kad doše stavi koju slikicu!
))
Pre svega,ne mogu ni da zamislim ovu moju ludicu kao nekakvog vodju,drugo,to sto sam napisao da voli drustvo,da cvili,to sam mislio u najpozitivnijem smislu..Nije on nekakv krvolocnik,naprotiv,upravo suprotno..Nije do sada bilo problema,nastao je kada mu je (opet kazem,po mom nestrucnom misljenju) doslo vreme da se pari,kada je sazreo.. A kao trece,stvarno ne znam sta ti ocekujes od svog psa,uz svo postavanje,ali ja sam mog uzeo upravo zbog te prirode koja je neobuzdana,nemam nameru da mi pas bude vojnik,pa kao u vojsci.On je moj ljubimac
??!
Onda malo jače reagiram.
Onda sam počela čitati knjige, išla na tečajeve i još puno ljudi mi je pomoglo. Danas taj "krvolok" koji se postavljao na rottove živi sa mužjakom starim 2 godine. I još uvijek pokušava dominirati ali ga ispravljamo i u ove 2-3 godine se dosta promijenio. Sad se ponjuši sa psom, ako mu štima ok, ako ne okrene se i ode, nema režanja.