Niky_90
Zainteresovan član
- Poruka
- 164
Jel zna neko kolko otprilike kosta zlatni retriver,ko je kupovao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ako imas 6 godina verovatno je zanimljiv
![]()
![]()
evo ovako, par nedelja (3 mislim ) u medjuvremenu je malo dobio zuckastenijanse ,po ledjima ,malo po usima ...
7 nedelja
![]()
ali on je beo , ako neko ima slike malog goldena ... lepo bi bilo da postuje
Imam jedno pitanje?
Da li vam ovo stene lici na cistokrvnog zlatnog retrivera?
![]()
E Laki taj film sam gledala pre jedno deset godina, kada je i snimljen, a u medjuvremenu je taj retriver uginuo od raka cini mi se. Jeste lep film, ali sto torente kaze, bas je deciji.
posto nisam u finansijskoj situaciji da kupim, volela bih i zelela da mi neko pokloni kuce zlatnog retrivera obozavam retrivere. hvala unapred............
pa ovako...:-) stvarno bih voljela da imam psa tj. zlatnog retrivera pa sam u pregovoru sa roditeljima..(to mozda potraje malo duze:-)) ali bih da saznam sve sto se njih tice..na ovim stranicama sam procitala da oni ponekad mogu da budu agresivni,da mnogo laju na prolaznike,da grizu ruke....pa me zanima da li je to stvarno tacno posto sam mislila da oni nemaju obicaj to da rade..i sto se tice cijene,ne zelim psa kome su roditelji sampioni itd ali me zanima kakva je razlika imedju psa koji kosta 50 i onog koji kosta 250E,da li ti jeftiniji psi postaju mnogo neposlusni ili agresivni???mozda sam vas smorila ali me stvarno interesuje......unaprijed hvala....:-)
E Laki taj film sam gledala pre jedno deset godina, kada je i snimljen, a u medjuvremenu je taj retriver uginuo od raka cini mi se. Jeste lep film, ali sto torente kaze, bas je deciji.
i da li dlaka mnogo opada????![]()
Istina je da nemam retirvera ali moj najbolji drug ima tako da ti mogu reci da kad ga redovno cetkas puno se manje osjeti, inace retriveri imaju bas dugu i lijepu..sto vjerovatno i sama znas
Mada ce ti mackic mnogo bolje to reci jer ima retrivera 4 godine.
:bye.