Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
Priznaj da si ovo rekao da bi te tesili?![]()
![]()
Ne . Rekao sam zato sto stvarno tako mislim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priznaj da si ovo rekao da bi te tesili?![]()
![]()
![]()
@tema
Evo sad kad procitah "da se udam dobro" setih se jos necega . Ne moram ja da se obogatim, al da naletim na neku kintasicu sa brdo love i da bude kolko tolko pristojno zeMsko i koja ce da se zaljubi u moj sarm i Enteligenciju obzirom da drugo i nemam![]()
odma ću te ženim, a za kintu, ne sikiraj se, će da smislimo nešto![]()
da budem uspesan, zauvek ovako lep, i da uvek nosim odelca od preko hiljadu evraa
E, vidiš, da ti sad imaš podebeo budjelar, ja bih se odma udala.
Nema veze što si egocentričan i smaraš.
Jer sam shvatila da žensko može da ima diplomu i iz kvantne mehanike sa Oksforda, al i će i dalje spremati ručak i do'vatati usisivač kad se vrati kući s posla (u ovom slučaju neke supermegatajne laboratorije)
Može da bude i 007, opet će morati da pere veš i riba kadu.
Nema ženskom ništa bez finansijski dobro potkovanog muža.
bravo, sniki, blago tebi, ja jos ne znam sta ce da se desi, s kim cu biiti u braku i slMeni je jedna baba prorekla sudbinu, ozenicu lepu i bogatu zenu....ja joj verujem i zato sam oooopusten u vezi svega, sve ce doci samo od sebe...![]()
meni jedna ciganka gledala u dlan i rekla mi da sam mnogo pametna i da ću da završim školu i da ću da imam 3 sina, a ja ni pameti ni škole...o sinovima i ne razmišljamMeni je jedna baba prorekla sudbinu, ozenicu lepu i bogatu zenu....ja joj verujem i zato sam oooopusten u vezi svega, sve ce doci samo od sebe...![]()
meni jedna ciganka gledala u dlan i rekla mi da sam mnogo pametna i da ću da završim školu i da ću da imam 3 sina, a ja ni pameti ni škole...o sinovima i ne razmišljam![]()
Brak i deca.
Lol, meni neka baba gledala u solju, i rekla mi da nikad necu imati srece u ljubavi, da je mene nemoguce voleti, i da navatam nekog s parama dok sam jos mlada i imam lepe oci, i onda se posvetim deci dok ovaj juri druge suknje po sorovima.Meni je jedna baba prorekla sudbinu, ozenicu lepu i bogatu zenu....ja joj verujem i zato sam oooopusten u vezi svega, sve ce doci samo od sebe...![]()