- Poruka
- 4.001
U tome je problem. Malo se sadi, skupa prerada i onda skarabudže neku tkaninu, okače etiketu pamuk i ko ne zna kupuje.ni sam pamuk vise nije kao sto je bio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U tome je problem. Malo se sadi, skupa prerada i onda skarabudže neku tkaninu, okače etiketu pamuk i ko ne zna kupuje.ni sam pamuk vise nije kao sto je bio
Pravi pamuk još uvek postoji, al je skup ko đavo, retki to mogu da kupe, onda nije ni čudo da ljudi ne znaju.dzaba objasnjavamo ti neki peskiri #nisusedesili
Meni, da prostiš, naslov...I ja se to pitah?Meni prva rečenica bila sumLjiva.
![]()
pa ono jes malo ...Meni, da prostiš, naslov...![]()
![]()
dobro pa nisi istrichao sa informacijom koja nema veze sa ovom temomMeni, da prostiš, naslov...![]()
![]()
Ja sam u Turskoj kupila extra peškire. U textilnoj radnji koja prodaje samo peškire i posteljine. Ne mogu da se porede sa ovim koje nam ovde prodaju.Pravi pamuk još uvek postoji, al je skup ko đavo, retki to mogu da kupe, onda nije ni čudo da ljudi ne znaju.
Turke sam zaboravila, takođe imaju odličan pamuk.Ja sam u Turskoj kupila extra peškire. U textilnoj radnji koja prodaje samo peškire i posteljine. Ne mogu da se porede sa ovim koje nam ovde prodaju.
Inače, peškiri koje je letos coca cola delila u nagradnoj igri su jako kvalitetni.
Šteta što su crveni, ne podnosim tu boju poklonila sam jedan sestričini jedan koleginici
Paaaa, sad kad čitam temu shvatam da peškire treba menjati posle nekog vremena
Oko 20 god najstariji
Ja sam u Turskoj kupila extra peškire. U textilnoj radnji koja prodaje samo peškire i posteljine. Ne mogu da se porede sa ovim koje nam ovde prodaju.
Inače, peškiri koje je letos coca cola delila u nagradnoj igri su jako kvalitetni.
Šteta što su crveni, ne podnosim tu boju poklonila sam jedan sestričini jedan koleginici
Ovde u DE tvrde dosta njih 2-3 godine i tad su svoje odsluzili i fol iz hogijenskih razloga se bacaju i kupuju se novi
Stim da eko forumi tvrde suprotno i dodaju da je to bulšit , ako su ukućani zdravi i peskiri se peru na 60 stepeni peskiri se mogu koristiti dok se ne raspadnu
Pa da, ne brinem za higijenske razloge, nego većina starih peškira nema više ona vlakna koja upijaju, ostaju tanki kao krpe... To je možda znak da se više ne koriste?
Ambasador se pravio u Vutexu u Vukovaru, tako da su i ćebad u grupi pradedova. Neuništiva su.
Znam ali zato mi bzv za mene.Pa ono coca cola moraju biti crveni![]()