Zivotni cilj?

da budem uspesan, zauvek ovako lep, i da uvek nosim odelca od preko hiljadu evraa

E, vidiš, da ti sad imaš podebeo budjelar, ja bih se odma udala.
Nema veze što si egocentričan i smaraš.

Jer sam shvatila da žensko može da ima diplomu i iz kvantne mehanike sa Oksforda, al i će i dalje spremati ručak i do'vatati usisivač kad se vrati kući s posla (u ovom slučaju neke supermegatajne laboratorije)
Može da bude i 007, opet će morati da pere veš i riba kadu.

Nema ženskom ništa bez finansijski dobro potkovanog muža.

Poslednja izmena:
E, vidiš, da ti sad imaš podebeo budjelar, ja bih se odma udala.
Nema veze što si egocentričan i smaraš.

Jer sam shvatila da žensko može da ima diplomu i iz kvantne mehanike sa Oksforda, al i će i dalje spremati ručak i do'vatati usisivač kad se vrati kući s posla (u ovom slučaju neke supermegatajne laboratorije)
Može da bude i 007, opet će morati da pere veš i riba kadu.

Nema ženskom ništa bez finansijski dobro potkovanog muža.

pa, zavisi sta je za tebe podebeo.
ja ne smaram i nisam egocentrican :evil:

Šta ćeš, obično se te pune para lepe za umetnike, akademike, pisce, koje nema pas za šta da ujede.
Istorija je rekla svoje.
Možda je to neki disfunkcionalni gen kod nas, ili propratni efekat progesterona, bog će ga znati.

zivotni cilj mi je da budem fudbaler!...jako sam dobar i najbolji sam u mom odeljenju...jedan petak me je pitao- jel mozes da me presevas, ja sam mu rekao ajde i presevao sam ga i gurnuo mu loptu kroz noge...trebao bih da krenem u zvezdi da treniram

Meni je jedna baba prorekla sudbinu, ozenicu lepu i bogatu zenu....ja joj verujem i zato sam oooopusten u vezi svega, sve ce doci samo od sebe... :ceka:
Lol, meni neka baba gledala u solju, i rekla mi da nikad necu imati srece u ljubavi, da je mene nemoguce voleti, i da navatam nekog s parama dok sam jos mlada i imam lepe oci, i onda se posvetim deci dok ovaj juri druge suknje po sorovima. :mrgreen:

...Al' mi je zato rekla da cu biti zastrasujuca poslovna zena, cime god da se budem bavila. O.o

A sto se tice zivotnih ciljeva, nemam ih. Nisam u stanju da planiram buducnost na velike daljine. Cak ni sah ne umem da igram.

Back