Ja se necu sloziti sa tobom,
nije u grupi najsiromasnijih zemalja,
i na kraju zavisi koja oblast Italije, sever je jako razvijen...
OK za sever, ali veci deo italije nije sever, poznajem i sever i jug, a zbog svega sto nije sever Italije sam to i rekla. Osim toga, na severu je i najveci broj elitnih narkomana, travestita i sta sve ne..., sto nije u skladu sa nasim shvatanjima i mentalitetom.
Jednom prilikom sam slucajno putovala brodom Bari-Bar, gde se slucajno nalazio i neki Italijan, inace policajac(marshal) iz oblasti Pulia. Celu noc je pricao kako je Italija ovakva i onakva,kako su njihove zene najlepse na svetu, kako kod nas je strasno lose, nemamo nista... bla, bla.. dok me nije iznervirao pa sam mu rekla: Gospodine, zasto govorite o nama na taj nacin, a nemate pojma? Poznajemo mi Italiju i nasi muskarci poznaju vase zene jos bolje. Ono sto ja znam je da imate vrlo malo zena a to zato sto 30 posto su travestiti, 30 posto homo i 30 posto-mama sa sinom, tata sa cerkom, brat sa sestrom, ostaje 10 posto koje su udate? Gde su vam te zene?
Konkretno za Bari, narod izuzetno ruzan, neka mesavina spanjolaca i albanaca, brate ruzni, ne vaspitani, lajavi.... grozni, a tako je sve od sredine Italije pa na dole. Zar je to lepa, dobra i bogata Italija?
dok me