Arete
Početnik
- Poruka
- 17
vaseron:pa da li je moguce da ovde nema nikoga...
Zaista!!! :shock:
A ja taman, htela da zamolim neku dobru dusu da mi da smernice za petodnevni boravak u Rimu pocetkom maja!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vaseron:pa da li je moguce da ovde nema nikoga...
ops: Naime, u pitanju je apsolventska ekskurzija i, sad ne znam tacno, ali imacemo dovoljno para da budemo opusteni. E sad, pod tim "opusteni" ne mislim da nam je bas svejedno da li je parce pizze 5 ili 50 eura :shock: pa me zanimaju upravo mesta gde moze da se jede, pije kafa, izadje uvece i sl., gde cene nece da nas bace u nesvest! Znaci ne trazim birtije, pizzerije, restorane gde setaju misevi ali je jeftino vec mesta gde postoji kvalitet ali za normalnu cenu! Isto to i za garderobu? Kinesku robu imamo i u Beogradu, a s druge strane niko ne pati za "markiranim stvarima" ali ce pre kupiti i to ako je po nekoj razumnoj ceni, ako me razumes! Sve u svemu, neki optimum, ni gore ni dole! I sad ja napisah ovoliki post i udavih sve zive koji su greskom ovo poceli da citaju da bi na kraju trazila bukvalno bilo sta jer mi ni otprilike ne znamo kakve su tu cene! :sad:

Arete:A ja? Nisam bitna?![]()
chuncha:znas kako,ja mogu da te uputim na sajtove gde mozes da nadjes mesta za izlazak,cene,i sve ostalo sto te interesuje....
ali,obzirom da nisam iz Rima,nisam najupucenija u cene i nocni zivot,te bi morala nekog drugog da pitas za savet....
sorry![]()

Arete:Moze li mi neko objasniti sta se podrazumeva pod "prvim prstenom Rima" odnosno koliko je to daleko od centra?![]()
lazine:Koje crno javljanje!Ovo malo sto nas ima doslo raditi ko po kucama kao badante ko po kojekakvim fabrikama.Niko sa nikim ne prica i niko se sa nikim ne druzi sto iz ljubomore sto iz straha za posao ,ili da nedaj boze,neko u Srbiji sazna sto sve ovde radimo za euro.Znam da ce se pojedinci naci uvredjeni ali ako imaju hrabrosti priznati ce da sam u pravu.
hej zemljakinjo pa nije bas sce tako crno. pozdrav iz trsta 
lakrima:hej zemljakinjo pa nije bas sce tako crno. pozdrav iz trsta
![]()
vaseron:o hvala gospodu bogu..pa probudi se i ova tema...ja postavljah razne,,ali nigde nikoga..kad sad slucajno naleteh...kad ono tema se probudila...pa dobro ajde na prebrojavanje...ko je i odakle ste????