Zivot u Italiji???

• Začetnik teme Začetnik teme napoletana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
damir dz:
Nemoj to da više čujem.
Ona mi o tebi priča sve najlepše.
Ovo je njeno objašnjenje da se ja tebe ne uplašim nego da nastavim i dalje da je muvam.
:D :D :D :D :D
Za to sam ja tebi na tvom forumu rekao da je muva ne ki opasan tip.
Što ne znači da ti ne treba i dalje da je braniš.
Eto vidiš,šta sam ja tebi rekao:
Dala ti setru ili ne.......džaba ti je. :wink: :lol: :smile:
Pozdrav Damir.

pa dobro,ne bash,al' ajde........ :-| :-|

delfino:
kod meka ...Zove se BAJRON...

jedna promena :arrow: je l' ti odgovara mozda petog(u utorak) poshto neshto sumnjam da cu ici da polazem ispit u sredu,a za ovaj u utorak postoje vece shanse........
moze utorak??????? :lol: :lol:
javi mi ako mozesh preko krstarice,ako ne poslacu ti poruku sutra-prekosutra da potvrdimo :)
Pozdrav!!!

A vidin pala su i neka konkretna druzenja.. :D bas mi je drago cure ; i ja bi taako dosla do Rima ali ‘skok na kavu’ mi je ipak tesko izvediv ; )
Zao mi je Delfino sta je ispalo tako da ides ca, i stvarno san znatizeljna spram stava i razloga takve odluke, al bemu tesko da cemo se potrefit da mi ispricas, cini mi se… osim ako ne das zeleno svitlo chunchi da iznese detalje ;) nju ipak ima nade da sritnen ako se zaletin juznije u dogledno vrime..

Lucky girl:
jos sedam dana,lalalalala :)

Ako se to odnosi na odlazak kuci… onda evo i ja: LALALALA!!
A iden sutra! tj danas, uf zbunih se.. a vidis da nemogu ni spavat :P
Noc trajekta al nema veze, u cetvrtak u 6 a.m. me s burekom cekaju u luci 8-)

E,pa Ninocka nek ti je srecan put onda...i srecan Bozic:):):)
uzivaj sa svojima...a i ja cu za 5 dana.:):)
a jedan ooooooooogroman pozdrav za nashu Delfino i puno,puno,puno zelja za srecan put i lepo snalazenje u ''Land down under'':):)
baci za obe!!!!

E da, s damskim zakasnjenjem zelin sve najbolje u 2007. 8-)
inace ja san se vratila u it ima vec sedmicu dana i sve se nesto pokusavan usaltat u ovu groznicu ispitnjeg roka..

Ajde pricajte kako su prosli blagdani! Di ste bili, sta radili…. :D ;)

Ninocka_ST:
Chunchice sta se to desava u Fondiju? :(

Ninochkice draga,kad sam ja u Fondiju nishta se ne deshava vekovima,chim me nema nastane haos... :lol: :lol:
Cela ta pricha se desila na par metara od restorana koji drzi dechko sestre mog muza,te smo bili dobro obaveshteni o svemu...

A inache,svaka vest interesantna nedelju dana,posle kao da se nishta nije desilo.... :roll: :roll:

Ninocka_ST:
E da, s damskim zakasnjenjem zelin sve najbolje u 2007. 8-)
inace ja san se vratila u it ima vec sedmicu dana i sve se nesto pokusavan usaltat u ovu groznicu ispitnjeg roka..

Ajde pricajte kako su prosli blagdani! Di ste bili, sta radili…. :D ;)

Ja sam se vratila u IT pre manje od nedelju dana(iliti 22og....),i sad sam se bacila na uchenje...Inache,kod kuce je bilo diiiiiiiiiiiiiiivno kao i uvek,slavilo se sve zivo,izlazilo,pile su se kafe(verujem i da kod vas toga ima,a ne k'o ovi Italijani sve s nogu...bljak.... :? :? )....
Usput,i tebi sve najlepshe u ovoj predstojecoj godini,i da se konachno upoznamo(mogla bi ''skochiti'' do Fondija,nije daleko 8-) 8-) )

eto....pa pishi shta se sve deshava tu kod vas u Umbriji....

pozdrav

p.s.jedan apel za delfino ako kojim sluchajem dodje na forum,da mi javi kad ce biti na messengeru,da mozemo konachno da se isprichamo...

Heeeej pa napokon si se vratila!
hehehe iako znan da ti je sve proslo u tren oka, ka i meni moji praznici uostalom.. ;)
Kad se sitin da san cak planirala otic doma samo za Bozic pa se za Novu god vratit ovde (zbog ucenja u prvom redu) – a samo prvi dan u Splitu mi je bija dosta da bacin sve planove u vodu..
I nakraju san za docek zavrsila u Bosni, na Kupresu, jer se moja vridna ekipa organizirala pa su jos u oktobru iznajmili kucu za nesto jeftino, od 30.12.-02.01. I tako san ti ovdi dosla tek za Befanu..:D

I onda, naravno, par dana ‘usaltavanja’ olitiga privikavanja opet na sve ovo (uvik mi na to ‘ode’ kojih 4-5 dana heh) pa san napokon pocela grijat stolicu..
Iman masu toga za odradit ove godine, tribala bi (za stipendiju) prakticki zavrsit kompletno s ispitima (jer samo tesi nosi 28 kredita, a nju ne mogu prijavit u ovoj godini), tako da vec pomalo ludin..

A to za kave…ma ne tribas mi nista govorit – koliko god da san se brzo odvikla od ‘nase’ turske, toliko se, mislin, nikad necu priviknit na ta trosekundna ispijanja nalakcena na sanku :?
Bez onih dugih cakula i… cigarete koju pripalis na miru (bez, dakle, navlacenja kaputa i drhturenja na zimi) ufff

chuncha:
Ninochkice draga,kad sam ja u Fondiju nishta se ne deshava vekovima,chim me nema nastane haos... :lol: :lol:
Cela ta pricha se desila na par metara od restorana koji drzi dechko sestre mog muza,te smo bili dobro obaveshteni o svemu...

A inache,svaka vest interesantna nedelju dana,posle kao da se nishta nije desilo.... :roll: :roll:

A bas se zadnjih dana mislin, gledajuci telegiornale, kako vise nije vijest ako neko nije pobija cilu familiju, grozota ziva, nista pod milin bogom pozitivno da kazu - to, ka, nije dovoljno zanimljivo... :shock:

I naravno, posli dva dana - traze se nove vijesti...

:roll:

E, pitas kako je u Umbriji… Perugia ti je mrtva u ovom periodu, jer naravno svi su studenti (ukljucujuci mene ofkors) kampanjci pa luduju tokom cile godine, al jan./februar se zatvaraju po sobama i bibliotekama..
Ja san skuzila da nemogu doma ucit nikako (em dok napravin caj, em kavu, em sredin sobu, em bacin pogled na net – ovo zadnje uhm najcesce) pa san pocela ic u biblioteku ; tamo buden cili dan, za rucak skoknen do menze, i mogu ti rec da je takav sistem poprilicno produktivan :D

A da ne prican o svom odusevljenju kad san vidila da su me po povratku docekale OBE rate borse di studio!!!! Par dana shoppinga, i odma je zeni dusa na mistu ;)

[hihi a i kupila san, u Ipercoopu, ministepper i pancu za addominale 8-) radili su neke offerte i obe mi sprave izasle manje od 50 eur, a toliko bi me dosa misec dana u palestri… Pa eto, rekoh – anno nuovo, vita nuova :roll: ] ;)

E da, i nadan se da ce u ovoj ‘anno nuovo’ stvarno bit i prilike da se iscakulamo – zeznit ih tamo u baru pa narucit cappuccino i onda zasist cilo popodne heheheh Mislin da bi ih kolap strefija..

ps. kako baby, jel bila i ona u Bg?? :)

chuncha:
p.s.jedan apel za delfino ako kojim sluchajem dodje na forum,da mi javi kad ce biti na messengeru,da mozemo konachno da se isprichamo...
Malena...ja sam tu...samo kad je kod tebe dan kod men eje noc..............tako da me mozes naci u sitne sate..............
i napisi mail..............mislim na tebe.......ljubim

Back