Heeeej pa napokon si se vratila!
hehehe iako znan da ti je sve proslo u tren oka, ka i meni moji praznici uostalom..

Kad se sitin da san cak planirala otic doma samo za Bozic pa se za Novu god vratit ovde (zbog ucenja u prvom redu) – a samo prvi dan u Splitu mi je bija dosta da bacin sve planove u vodu..
I nakraju san za docek zavrsila u Bosni, na Kupresu, jer se moja vridna ekipa organizirala pa su jos u oktobru iznajmili kucu za nesto jeftino, od 30.12.-02.01. I tako san ti ovdi dosla tek za Befanu..
I onda, naravno, par dana ‘usaltavanja’ olitiga privikavanja opet na sve ovo (uvik mi na to ‘ode’ kojih 4-5 dana heh) pa san napokon pocela grijat stolicu..
Iman masu toga za odradit ove godine, tribala bi (za stipendiju) prakticki zavrsit kompletno s ispitima (jer samo tesi nosi 28 kredita, a nju ne mogu prijavit u ovoj godini), tako da vec pomalo ludin..
A to za kave…ma ne tribas mi nista govorit – koliko god da san se brzo odvikla od ‘nase’ turske, toliko se, mislin, nikad necu priviknit na ta trosekundna ispijanja nalakcena na sanku :?
Bez onih dugih cakula i… cigarete koju pripalis na miru (bez, dakle, navlacenja kaputa i drhturenja na zimi) ufff