To mi je za nevirovat… Pa ne bi da je jednog studenta ‘slala’ u IT pa ne zna sta triba ucinit ili kakve posljedice njen nemar moze stvorit obzirom na birokratske postupke (ili cjepidlacenje?hihi) ovdi..
Doduse ja na sricu nisan imala tih zavrzlama jer iz Hr u It se ide s osobnom kartom (hr) tako da smo za taj prijemni isle ja & mama, ostale par dana dok nismo sve sredili, pa san se ja vratila s njom u Split i dosla nazad tek u oktobru kad su pocela predavanja..
Iako prijemni skoro da nisan prosla!!
Bila je komisija od 3 profesora – za zemljopis, povijest i matematiku – naravno pitali su bezvezarije (svako u domeni svog predmeta al svakako laka pitanja) ; samo moj je problem bija taj sta nisan bila nesto extra u talijanskom (ucila njemacki ka 2. jezik u gimnaziji) pa, iako san se znala sporazumit, ova iz zemljopisa me upilala s talijanskim nazivima hrvatskih otoka (i to onih sjevernih, sta ih jedva znan na hrvatskom nabrojat :razz: ). A i ubacila je par komentara u stilu “nes’ ti turizma, sad se to ka nesto razvikalo, imate li vi
ikakve industrije?”…
I znan da mi je bas bilo cudno, jer slusala san ostala ispitivanja i nisu uopce bili ‘pignoli’…
U svakom slucaju, dan posli saznan rezultate – bodovi 21 (iz matem. znan da je bila 10-ka, a i iz povijesti nesto visoko jer bas smo se lipo bili raspricali o Gavrilu Principu heheh) sta bi znacilo da mi je ona iz zemljopisa dala nekih – 2 boda?!
I da, saznah posli da doticna profesorica nije talijanka… vec sa prostora ex-yu… ne da mi se komentirat zemlju, radije komentiran nju koja je ipak “akademka” i ne znan sta joj to triba… Al et, sve je ipak dobro proslo tako se neman/mo u vezi cega zalit..