Anarchist
Početnik
- Poruka
- 2
ja mislim da postoji zivot posle smrti, cak mislim da je ova sadasnji zivot samo put do vjecnosti(to jes zivota posle smrti).......
Al sta ja znam
Al sta ja znam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja mislim da postoji zivot posle smrti, cak mislim da je ova sadasnji zivot samo put do vjecnosti(to jes zivota posle smrti).......
Al sta ja znam

Прво немој да вређаш попове или ћу почети да се свађам.А друго,где су верници друге вере.Где су она афричка племена која никад нису чула за истинског Бога?Дакле,свако ће имати свој суд...Значи и атеисти,и верници друге вере...Ако су они били добри,моћиће да иду у рај.Али само они који за Бога нису знали.Атеиста,чак и добар атеиста,не може да иде у рај,зато што та добра дела која је радио није радио на славу Божију.Дакле атеистима је одређено место.
Bog ne postoji! Kao ni pakao ni raj! Postoji samo covek! Covek je u stvari Bog, jedina moc, magija, itd... je covekov UM... i mislim da covek moze mnogo vishe sa svojim mentalnim sposobnostima al nam ja nazalost aktivno samo 1% mozga. CRKVA je smishljena SAMO zbog KONTROLE! zatupljenih narodnih masa! A to oko raja i pakla:Ako covek za svog zivota radi velike i dobre stvari covecanstvo ce ga zapamtiti i ja to smatram jedinim rajem sto postoji! A za pakao vazi obrnuto... Bog i Djavo su ustvari u svakom od nas....
joj choveche(hocu reci,joj boze)
nebuloza

OMFG u kakvom ti mraku zivis ne mogu da verujem!Bog ne postoji! Kao ni pakao ni raj! Postoji samo covek! Covek je u stvari Bog, jedina moc, magija, itd... je covekov UM... i mislim da covek moze mnogo vishe sa svojim mentalnim sposobnostima al nam ja nazalost aktivno samo 1% mozga. CRKVA je smishljena SAMO zbog KONTROLE! zatupljenih narodnih masa! A to oko raja i pakla:Ako covek za svog zivota radi velike i dobre stvari covecanstvo ce ga zapamtiti i ja to smatram jedinim rajem sto postoji! A za pakao vazi obrnuto... Bog i Djavo su ustvari u svakom od nas....

pa sad...vis' da je coeku aktivno samo 1%...mozga...![]()

Mislis da se teologija i naku razlikuju?Isto,samo drugo pakovanje i vecita borba xza vlast nad svetom,cak i onom duhovnomЗашто верско питање поставлјаш на научној фантастици?![]()
jbte, bas nesto kontam;
da mi je da nadjem post koji upucuje na postojanje makar jednog pismenog medju prisutnim... "kvazimisticima"
pa da u miru riknem...
naravno, planiram i comeback...u duhu teme.. : )
A sta su po tebi pravi mistici ako su ovo ovde kvazimistici?
Zasto ne bi o ovome razmisljala na nacin, kao, ovo je samo grupa ljudi koja
ponekad sebi postavi neka pitanja, pa pokusa da odgovori na makar 3% toga sto ih muci...
Svako u skladu sa svojim ubedjenjima i saznanjima, senzibilitetima.
Ovi ljudi ovde samo razmatraju nesto, razmisljaju, ne vidim zasto je to lose....svako ima neki svoj nacin.
Na kraju, zar ti nije zabavno da cujes i price KVAZIMISTIKA,
a ne samo PRAVIH MISTIKA ?
Ti nam se javljaš iz onog sveta? Ili iz ovog?Zivot posle smrti ne postoji, mi umremo i nasa tela se raspadaju i to je to. Nema nekog zivota posle ili sl. Uostalom, sta nas briga dal postoji kad smo ionako umrli?
xD
dakle mora da je neshto, a shta ne zanima me ali bash uopste dok ne budem morao da se suochim sa time
Nista,samo crvi... :-(Ima li nothing?![]()