al mora neko da me ozhivljava 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oximoron:Zavisi kako posmatrash svest.Svest mozhe jednostavno biti plod razvijenosti nasheg mozga,mada je mozhesh smatrati i nekom energijom...sad,koje od toga je tachno znatjemo tek kad nas,shto kazhe sal, 'prezhale'![]()
pikax:Tacno je da ne poznajemo sva pravila , ali postoje izuzetci koji odstupaju...
Dokazano - bezbroj puta.
Mislim da posmatras prirodu/kosmoskao izuzetno precizan "mehanizam"..a moje je misljenje da nije bas tako.
Sto se tice reciklaze, pa moguce je ..ako svest posmatramo kao energiju ( sada sam videla da je Oxi napisao isto to - dakle, slazem se)
neogeo:Znam da postoji zivot posle smrti, drugachiji od ovog, bestelesno bitisanje, uz Boga...E sad nadam se da cu biti dobra..Da to ne saznah, ovaj zivot bi sigurno odbacila..
neogeo:Nije mi potreban Bog, potrebano mi je postojanje i posle inache zashto raditi bilo shta. Sadashnjost je jedino shto imash, a jednom dodje sadasnjost kraja. I onda vishe niceg nema. E hvala lepo necu!
dan555:Evo i ja da se umešam.
Nije potrebno bilo šta mi da odlučujemo po pitanju svrhe svog postojanja i da li živeti ili ne.Svim vrstama je u samoj osnovi bića samoodržanje, bez toga ne bi bilo nijedne žive vrste na Planeti.
U šali, biolozi kažu da smo svi mi samo kontejneri za gene.Geni su ti koji stalno postoje i idu kroz vreme, dakle potomstvo je naša svrha, ako je uopšte ima.Još davno u ovakvim raspravama jedan moj drugar mi je rekao da mi, ljudi dajemo svrhu svemu, van nas je nema.
Pa,chudi me da,kao vernik,ne znash da je samoubistvo greh?Dizanje ruke na Bozhiju tvorevinu...to je jedan od najvetjih grehova zapravo...imam vishe nego povrshna znanja o teologiji sobzirom na to da mi je bivsha devojka bila teolog...i sam sam se zachudio kad sam chuo ovoneogeo:Znam da postoji zivot posle smrti, drugachiji od ovog, bestelesno bitisanje, uz Boga...E sad nadam se da cu biti dobra..Da to ne saznah, ovaj zivot bi sigurno odbacila..