Nisam uopshte rekao da nije u redu.Samo sam rekao da mislim da je takav stav previshe prepotentan... xD Nemoj da me pogreshno svatish,mislim da si do yaya lik,ali ovo je diskusija,treba svako da iznese svoje mishljenje xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sal:Ma ne verujem ti brate ni sekunde. Kazez da kroz svoju dogmu ponistavas ostale. Pa zasto onda diskutujes ovde s'nama? Mora da si ipak otvoren i prema drugim misljenima, zar ne?
Sal:I bas mi je drago sto se tako junacki drzis dok te svi mi " napadamo ", bez varnica i sranja. Pokazao si pravo cojstvo i pravoslavnu tolerantnost uprkos tvojim tvrdoglavostima...
Али гледај,овде је дискусија нормална,људи су супер,а има места на којима одмах хоће да те линчују 
Oximoron:POstoje moderatori i administratori.Oni mogu obrisati chitav temu,post,ili zakljuchati temu itd...
Нажалост сад немам времена,али само да те обавестим да је одговор у припреми 
Pomislio bix da sam ja ovo napisao da ne stoji tvoj nick.Osim ovog zadnjeg ...Кулиража:@Miki - da te ne citiram, mrzi me da hvatam gde si sta pisao, valjda ces skontati.
Naravno da za Muhameda vazi da je bio harizmaticna licnost. Svi ti poznati osnivaci religija su harizmaticne licnosti, jer drugacije nema sanse da bi uspeli da privuku masu, a onaj mali broj sto im veruje ubrzo bi se raspao.
Pa i Hitler je bio takva licnost i zato je uspeo da pobedi na izborima veoma brzo. Na njegovim govorima devojke su svrsavale nakon prvih reci.
I mnogi drugi su takvi ljudi, jednostavno znaju kada treba sta da kazu, makar ne verovali u to.
No da se vratimo na temu.
Najvece dve religije su Islam (22%) i Hriscanstvo (18%). Da li si procitao mozda obe njihove svete knjige? Obe su manje vise iste, samo na malo drugaciji nacin.
Da bi realno mogao da ocenis neke stvari prvo sto treba da uradis je da zaboravis muslimane u Bosni koji sebe smatraju Turcima (iako znaju da su Srbi opet drze do neceg svoga, a i mi Srbi jos gori) i pricaju nesto iako pojma nemaju sta znaci.
Njihov Dzihad (Sv. rat) su izmislili fanatici koji nisu pozeljni nigde. Oni u Kuranu vide neke gluposti odakle izvlace da je potrebno da je neko samo druge vere, pa da ga treba prognati ili ubiti. S druge strane moras priznati mnoge sekte su nastale na losem tumacenju Biblije.
S toga ne mozes smatrati ispravnim samo pravoslavno ucenje ako njega poznajes. Dobro znas da se Hriscanska Crkva podelila 1054 godine, a od tada nije bilo Vaseljenskih sabora niti izmena u obicajima itd. Svi hriscanski pravci (i katolici i protestanti i kalvinisti i anglikanci) svoje ucenje zasnivaju na Bibliji, samo im se obicaji i hramovi razlikuju.
Islam svoju veru takodje zasniva na ljubavi, samo na malo drugaciji nacin.
Zato smatram da nije objektivno razmatrati neke stvari ukoliko se dobro ne poznaju obe strane.
Zanimljivo je i da su svi naucnici verovali u Tvorca. Ali nijedan od njih ne kaze Bog ili nesto drugo, vec Tvorac. Mnogi nisu posecivali hramove, vec su jednostavno verovali u Tvorca smatrajuci da sve ovo sto vidimo nije moglo slucajno nastati.
Ne znam koji naucnik je izjavio: "Sto vise otkrivam, sve se vise divim Tvorcu" (nije bas tacna izjava, ali je nesto u tom kontextu). Znaci da za pravu, istinsku veru treba nesto doziveti u sebi da bi mogao da verujes.
Crkvi ne treba pristupiti iz straha ili nekog drugog razloga, vec jednostavno zato sto zaista verujes i ne plasis se pakla i ostalih gluposti. U Pravoslavlju kazu. Ako te Bog ne primi u carstvo svooje, on te ne salje u Pakao, vec te jednostavno ne primi pa ti se snalazi kako znas tumarajuci okolo.
Kod nas je problem sto mnogi pristupaju crkvi iz straha. Poste samo zato da ih Bog ne bi kaznio. Ne rade nekim danima jer ce im sve to propasti, a ako se nesto i desi onda je to Bog uradio zato sto je popizdio. Znaci sve rade iz straha. Pa kakav je to onda Bog? Ko ce razumeti nekog prosjaka, prostitutku, ubicu, klosara itd. ako ne onaj ko ga je stvorio? Ko ima toliku ljubav ako ne taj sto ga je stvorio? Tvoj Bog i Bog svih ostalih ne treba da bude Bog koji kaznjava, za njega smatrajte da ne postoji i da ne upravlja nicime, vec Bog pun ljubavi i razumevanja. A takav pristup veri imaju sve religije, samo na drugaciji nacin.
Kod nas se mlate nekim postovima, te na vodi te ovako, onako. Sva 4 posta su izmislili nasi seljaci u toku gladnih godina. Sta ce on da radi zimi kad pojede ziminu vec u novembru? Da sadi krompir na -20? Mozda i oce, ali nice mu... Zato postoji taj post, a kad nestane svezeg povrca iz baste, imas da krkas prsute i rebarca u pasulj. I da ne objasnjavam ostale, lako se da zakljuciti.
Ako sam nesto preskocio dodacu, ne brinite.
Jos jednom napominjem da sve ovo navodim sa aspekta coveka koji veruje i nacin njegovog razmisljanja. Ja znam zasto ne verujem i o tome sam dosta pisao, sto ovde sto na drugim mestima.
ja sam isto tako ranije citala ali ovaj i jos neki grafikoni na netu kazu drugacije.... iskreno sumnjivo mi je to.mislim da ima vise muslimana nego hriscana....hauba:@Kулиража
Napisao si:"Najvece dve religije su Islam (22%) i Hriscanstvo (18%)."
Odakle ti taj podatak?