Обилић
Elita
- Poruka
- 18.476
jes i ja ponekad sa ajnstajnom tako
Да није тебе, мислили бисмо да је мртав, Ајнштајн ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jes i ja ponekad sa ajnstajnom tako
A jel' umro taj Bergson, ili je odlučio da uroni u čisto trajanje?Међутим. то искуство није из неког разлога свима доступно. Како каже Бергсон.

gde ti ovde vidiš hejt O.o samo iznosim činjeniceLol kakav hejt jbt
ovo ko bloh kad je kenjao o hegelu... sauve qui peutДа није тебе, мислили бисмо да је мртав, Ајнштајн ...
i pritom se etimoloski preoblikovao u organ jel.. onaj od inteligencijeA jel' umro taj Bergson, ili je odlučio da uroni u čisto trajanje?![]()

Ne znam, iz ovog ugla mi se čini da je otegao papke.i pritom se etimoloski preoblikovao u organ jel.. onaj od inteligencije![]()
Ајнштајн без Милеве Марић би био већ за живота мртав …Да није тебе, мислили бисмо да је мртав, Ајнштајн ...

ovo ko bloh kad je kenjao o hegelu... sauve qui peut![]()
To za Milevu Maric je pitanje,to sto je srpkinja i sto se prica da je sve do nje,ne mora da znaci,i verovatno nije.Ајнштајн без Милеве Марић би био већ за живота мртав …Нико за њега не би ништа знао и остао би оно какав је постао - ружан, тужан, охол и зао …
![]()
Mileva Marić nema tri blage veze sa Ajnštajnovim radovima, ali Srbin ne bi bio Srbin kad ne bi u svakoj supi 'teo da bude mirođija.Ајнштајн без Милеве Марић би био већ за живота мртав …Нико за њега не би ништа знао и остао би оно какав је постао - ружан, тужан, охол и зао …
![]()
Ovaj Krstan kao veliki poštovalac žena, nema koju žensku ovde nije izvređao, obratio se sa visine, ili uzeo nešto stručno da objasni potcenjivačkim tonom...
znači strašnije je ogovarati nego tući ženu?! kakva ženomrskinja i nasilnica..razočarala si me sad'.
a evo i ovaj tzv borac za prava žena i femenista ti lajkuje,znači i ona se slaže da je ok tući žene,ko što sam oduvek tvrdila,da ona naj više mrzi žene ovde ( te time i samu sebe)
E, pa sada...Izvini! ti mene nisi razočaralaznači strašnije je ogovarati nego tući ženu?! kakva ženomrskinja i nasilnica..razočarala si me sad'.

jesamE, pa sada...Izvini! ti mene nisi razočarala
![]()
a evo i ovaj tzv borac za prava žena i femenista ti lajkuje,znači i ona se slaže da je ok tući žene,ko što sam oduvek tvrdila,da ona naj više mrzi žene ovde ( te time i samu sebe)

Bez Srba svet bi danas bio u mraku kao u srednjem veku …Mileva Marić nema tri blage veze sa Ajnštajnovim radovima, ali Srbin ne bi bio Srbin kad ne bi u svakoj supi 'teo da bude mirođija.
Kako da ne, kako da ne... nismo mi grandomani, nego su svi ostali inferiorni.Bez Srba svet bi danas bio u mraku kao u srednjem veku …
Bez Srba svet bi danas bio u mraku kao u srednjem veku …

Slovo "p" i slovo "š" su jedno do drugog na tastaturiPa Svet i upada u mrak bez Srba - vidi Kosmopolis I-VI, Ljubomir Kljakić, poglavlje pupak sveta,...![]()