kako satko pace
il je to pile il kanarinca
al sadak
al sadak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dovoljno si se trudila...nemoj vise molim te...Pitam se ovih dana opet jedno pitanje, mada na drugi nacin. Ince, najsmesnija su bas ta pitanja, sto se vracu u drugom ruhu. To me asociralo bas u ovom momentu na pricu 101dalmatinac na onu vesticu sto se pojavljuje u bundi. Tako nam naka pitanja banjavaju sa novom frizurom il bundom.
Elem, pitala sam se opet "Koliko covek moze?".
Sad na ovaj nacin. Koliko ono sto gledamo na filmovima na televiziji, procitamo, utice na nasu predstavu o tom koliko mozemo mi sami; da li uopste imamo predstavu o tom sta se u zivotu moze, da nam mozda te silne slike nisu ipak pobrkale neke stvari.
Meni je to pitanje bilo konkretnije nego sto uspevam ovde da ga napisem. Gledajuci tamo neke savrsene zivote, pojedinacne scene iz ljubavi nekih zamisljenih ljudi, scene sa radnih mesta opet tako izmisljenih ljudi; sve same scene iz izmisljenih zivota; tamo je sve sklopljeno sa super bojama, sve je to estetski jako doterano, cak i kada predstavlja siromasne cetvrti, sve je to u nekom prilicnom poretku.
I onda, u kojoj meri to utice da nas demoralise kada ono sto mozemo postici mi sami nije ni priblizno tako , ne lepo ni idilicno, nije u tom poenta, nije poenta ni da je srecno; ima i tuznih filmova
Nego, u svim tim predstavama , knjigama, sve je nabijeno u jedan kratak vremenski period i postoji kakva takva tenzija za svo vreme
A u realnom poslu realnoj ljubavi, postoji jako mnogo vremena koje je izpunjeno svim i svacim
Ako smo zadojeni tom "predsavom" moze nam se ciniti da se trudimo za nista, da nikada necemo uspeti da stvorimo u zivotu takav posao, takvu predanost, takve odnose, takvu ljubav...
I onda da se ne potrudimo da stvorimo onu nasu malu ljubav, onaj nas mali posao, one nase obicne kolace. Covek stvarno mora da bude u stanju da pohvali sam sebe, da se sam sebi obraduje.
Potrudila sam se, ne umem bolje to da vam prenesem, to novo ruho mog pitanja.