V A L
Primećen član
- Poruka
- 566
" ... Neprocenjivo je kad možeš s nekim da pričaš , kao sa samim sobom ... "

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DA SE NISI USUDILA BITI MANJA, NEGO ŠTO MOŽEŠ BITI - Jeanette LeBlanc
Slušaj me. Odmah sada.
Tebe nije previše. Nikada te nije ni bilo mnogo. Nikada te neće biti mnogo.
Sama ideja je besmislena. Zato što smo se rodili, da budemo svoji. Svi mi. Bez izuzetka.
Svi smo došli na ovaj svijet da budemo naj pulsirajuća- krvavija- voljenija- plačljivija- osjećajnija stvorenja.
A ako ti netko kaže da te je previše, tada jedina istina koju trebaš zapamtiti je: vjerojatno da ti ljudi ni sada, ni nikada u životu neće biti dovoljni za tebe.
Jer si ti, moja djevojka, ti si sunce, i mjesec, i zvijezde. Ti si sila koja upravlja plimom i osekom. Ti si neobuzdani urlik na punom mjesecu. Ti si esencija ekstatičnog plesa. Ti si toplota, i seks, i znoj, i vatra, i blagost, i hrabrost, i blaženstvo, i ocean suza.
Ti si u svemu.
Ti si majka svih nas i kći univerzuma.
Ti prolaziš kroz sjenku i svjetlost.
Ti izgoriš i ponovo se dižeš, držeći se na pulsu svijeta.
Ti primoravaš bogove da trepere.
I to, draga moja, je granica koju ti prelaziš, i mnogim ljudima od toga biva bezumno neudobno.
To ih primoravaš da se povuku i odgurnu te.
Jer to, kako ti plešeš sa svojom sjenkom i tvoje nepokolebljivo prihvaćanje svog sjaja primorava ih
da se susretnu sa neobičnim prostranstvom koje ih zadivljuje i užasava istovremeno.
Samo tvoje postojanje ih tjera da naprave korak ka mjestu koje nisu spremni vidjeti.
![]()
Sve si ti prijatelju u pravu,ali ...![]()