gost 254762
Iskusan
- Poruka
- 5.892
Ipak nisam pobijeđen sve dok ne priznam poraz, a ja ga još ne priznajem.
MOMO KAPOR
MOMO KAPOR
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to bi bila greska Madam, da sebe privolite da radite o no sto ne mozete da radite, da ne volite iako umete samo to, onda vi ne bi bili svoja licnost ngo neka druga licnost , tudja i strana ne samo vama nego i svima ostalima koji vas poznju, na kraju mrznja razdire dusu, aipak porazi koji dolaze ne mogu se ponekad izbjeci,,o boze pa to i nisu razlozi za promijeniti samu sebe..zivot je tu da bi sve podnosio umesto vas...slavite ga.....necu vise da volim.....
DANI SU LOŠI, NOĆI JOŠ GORE
... UVIJEK TE POVRIJEDE ONI
KOJI TE NAVODNO VOLE
...DOK SU S TOBOM STALNO TI LAŽU
, A NA KRAJU KAD ODLAZE..
NI ZBOGOM NE KAŽU
...hmmm ne znam jeste li primjetili, ali kad god nademo nesto dobro u zivotu, to brzo nestane....svaki put kad pokusamo da budemo sretni neko tu srecu upropasti....neznam kako je s vama ali sa mnom je uvijek tako...kad pokusam biti sretna uvijek se nesto dogodi...netko, nesto to upropasti...svaki put kad zavolim nesto i vezem se za to...to nestane...ode bez pozdrava...bez rijeci zbogom...samo nestane...cemu se onda vezati za stvari, ljude...cemu...ako ce svaki put nestati, ako cemo svaki put ostati povrijeđeni...cemu onda to...zasto to svaki put prolaziti iznova....ja vise to ne mogu...previse sam puta se vezala za nesto a onda to izgubila...previse....vise se necu vezati, biti cu hladna prema svima...izbaciti cu osjecaje iz sebe...samo da ovo sve ne prolazim iznova, da me ljudi ne okrivljuju za stvari za koje nisam kriva...da mi vise ne sude bez dokaza...stvarno volim, a krive me da dajem lazne nade...da se samo poigravam...cemu sve to??....nisam to zasluzila...pogodili su mi u srce...pala sam...ali sam ustala i donijela odluku...necu da volim...ne vise...necu biti vise ja...covjek bez osjecaja nije covijek...ali to je jedina stvar koju mogu uciniti...a da me nitko za nista ne okrivi...