Zivot na Zapadu

Da, u Srbiji svi zive u vilama🙄
Небитне су виле којекуде, битан је кревет и кров над главом.
У вили са 40 кревета ти спаваш само у једном ?
Не можеш да се опружиш на свих 40.

А оно што данас гледамо на западу је најблаже речено катастрофа.

28723269.jpg

Небитне су виле којекуде, битан је кревет и кров над главом.
У вили са 40 кревета ти спаваш само у једном ?
Не можеш да се опружиш на свих 40.

А оно што данас гледамо на западу је најблаже речено катастрофа.

Pogledajte prilog 1399989
ljudi se prave slepi... u najletnijem delu LA Holliwood blv imaš na hiljade beskućnika

Bio sam jako mlad kad sam spoznao sta je mrznja po rasnoj osnovi. Da te copor vredja i dobacuju da si 'bela svinja', 'fasista', 'nacista' iz cista mira na ulici. I svasta jos nesto moze da se vidi i dozivi u multietnickom raju.

OK, ti debili su u vecini slucajeva mislili da sam domicijelni, a ne s imigrantskim backgroundom, ali svejedno.

Mislim, okej je skroz da se nekome ne dopada ideja zivota u zapadnoj evropi, ali lepo kazes - meni se ne dopada, ja vise volim da zivim u srbiji. to je posteno.
a ne da izmisljate kako ne vidjate beskucnike u bg ili kako se na zapadu promovise gej je ok a u srbiji je premijerka lezbejka.

Mislim, okej je skroz da se nekome ne dopada ideja zivota u zapadnoj evropi, ali lepo kazes - meni se ne dopada, ja vise volim da zivim u srbiji. to je posteno.
a ne da izmisljate kako ne vidjate beskucnike u bg ili kako se na zapadu promovise gej je ok a u srbiji je premijerka lezbejka.
viđam prosjake, uglavnom Rome ali ne i beskućnike.. viđao sam jednu ženu u Zemunu koja mislim da je bila beskućnik ali je više ne viđam
BG jedna, deset ili 50
LA pola miliona
da li vidiš razliku?

Back