Frederick_
Iskusan
- Poruka
- 6.447
Ne.. al propagira se homoseksualizam
Kako se propagira?
Kako moze neko da te navede da budes gej ako nisi?
Kao sto ne moze da mi izraste treca ruka, ne moze neko da me indoktrinira da budem gej.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne.. al propagira se homoseksualizam
stavio sam sliku brt!!!! je l si slep!!!???Kako se propagira?
Kao sto ne moze da mi izraste treca ruka, ne moze neko da me indoktrinira da budem gej.
Небитне су виле којекуде, битан је кревет и кров над главом.Da, u Srbiji svi zive u vilama![]()
Мислиш ?Kako se propagira?
ljudi se prave slepi... u najletnijem delu LA Holliwood blv imaš na hiljade beskućnikaНебитне су виле којекуде, битан је кревет и кров над главом.
У вили са 40 кревета ти спаваш само у једном ?
Не можеш да се опружиш на свих 40.
А оно што данас гледамо на западу је најблаже речено катастрофа.
Pogledajte prilog 1399989
stavio sam sliku brt!!!! je l si slep!!!???
Video sam ja, koliko hoces. Ljude koji spavaju po ulicama, metrou, parkovima, automobilima.Ne znam, ja zivim na zapadu i te fotke nikad ne vidoh![]()
direktno se propagira homoseksualizam!!!Sta jesam slep, zastava duginih boja ce da mi promeni seksualnu orijentaciju?![]()
![]()
Jel ti kad vidis partizanovu zastavu, prestanes da navijas za zvezdu, i pocnes da navijas za partizan?![]()
premijerka ti je lezbejkadirektno se propagira homoseksualizam!!!
U bg spavaju u haustorima a budu i u busevima. metro, jel'te, nemamo. ne znam gde ti zivis tacno u istocnoj evropi. jedino ako si u nekoj varosici pa da se ne susreces sa beskucnicima.Zimi ako hoces u metro, treba ti gas maska. Beskucnici spavaju tamo i smrad koji se siri tamo je strahota.
Video sam ja, koliko hoces. Ljude koji spavaju po ulicama, metrou, parkovima, automobilima.
direktno se propagira homoseksualizam!!!
tebi ne može zato što ti gej okKako se propagira? Objasni mi, kakvu stetu to moze da napravi meni ili mom detetu?
Beograd, nisam video nista slicno, a ni blizu tome.U bg spavaju u haustorima a budu i u busevima. metro, jel'te, nemamo. ne znam gde ti zivis tacno u istocnoj evropi. jedino ako si u nekoj varosici pa da se ne susreces sa beskucnicima.
tebi je kazes dobro u srbiji, premijerka je lezbejka evo vec koliko, 5 godina? svi znaju da je lezbejka, svi znaju da ima zenu i dete. kako to objasnjavas sa stanovista promocije?čak i u vrtiće ulaze ne na mala nego na velika vrata!!!
svastaBeograd, nisam video nista slicno, a ni blizu tome.
velika sramota za Srbiju.. ali makar su nam deca kolko tolko pošteđenatebi je kazes dobro u srbiji, premijerka je lezbejka evo vec koliko, 5 godina? svi znaju da je lezbejka, svi znaju da ima zenu i dete. kako to objasnjavas sa stanovista promocije?
viđam prosjake, uglavnom Rome ali ne i beskućnike.. viđao sam jednu ženu u Zemunu koja mislim da je bila beskućnik ali je više ne viđamMislim, okej je skroz da se nekome ne dopada ideja zivota u zapadnoj evropi, ali lepo kazes - meni se ne dopada, ja vise volim da zivim u srbiji. to je posteno.
a ne da izmisljate kako ne vidjate beskucnike u bg ili kako se na zapadu promovise gej je ok a u srbiji je premijerka lezbejka.
kako to mislis? mislis da ne utice ni na koga to sto je predsednica vlade lezbejka, zivi u lezbejskom braku i u tom braku ima dete i to zna i tvoje dete, i dete tvog komsije i dete pere i zike? kako tacno zamisljas da to ne utice ni na sta?velika sramota za Srbiju.. ali makar su nam deca kolko tolko pošteđena