Zivot na Zapadu

Mali Keks

Zainteresovan član
Poruka
235
Da li je zapad sa nacinom zivota satanizovan i sav okrenut ka materijalnom?
Da li je to zahvatilo i nase prostore da se vec sve pocelo gledati kroz pare?
Mada kod nas se jos moze vidjeti moba,dok na zapadu sve vise i bogatih ljudi placa samo sebi pice u kafani...
Jel vam bitniji novac ili moralne vrijednosti i dobro zdravo okruzenje?🧐

Mada kod nas se jos moze vidjeti moba,dok na zapadu sve vise i bogatih ljudi placa samo sebi pice u kafani...
Моралне вредности и здраво окружење.

ako imaš moralno zdrave vrednosti tebe zapad i para neće pokvariti

ako imaš moralno zdrave vrednosti tebe zapad i para neće pokvariti
Mada ,i nasi ljudi pocinju da lice na zapadnog covjeka. Prvo je evropski covjek poceo liciti na americkog,pa onda srpski pociNJE liciti na evropskog...iako je kod nas sreca pa jos uvijek ima domacinski odgojenih ljudi,ali u narednim generacijama cemo pokupiti i ostatak smeca sa zapada,jer smo skoro sve i pokupili vec :)

Kakav zapad, Kinezi su najmaterijalisti.

Ovde je isto sada ko na zapadu, jedino sto imamo manje love, i vise tresha u medijima....

Mada ,i nasi ljudi pocinju da lice na zapadnog covjeka. Prvo je evropski covjek poceo liciti na americkog,pa onda srpski pociNJE liciti na evropskog...iako je kod nas sreca pa jos uvijek ima domacinski odgojenih ljudi,ali u narednim generacijama cemo pokupiti i ostatak smeca sa zapada,jer smo skoro sve i pokupili vec :)

Pa brate baci telefon i seli na planinu

🤷🏻‍♀️

Objasni sta to znaci "sa nacinom zivota satanizovan"?
Kakav ti to mislis nacin zivota da ljudi na zapadu vode? :D

neuporedivo je kvalitetniji život na Balkanu nego u USA npr.. verujem da je i u zapadnoj Evropi sra nje živo..
mada zavisi i od osobe do osobe..nekom su pare najvažnije u životu

neuporedivo je kvalitetniji život na Balkanu nego u USA npr.. verujem da je i u zapadnoj Evropi sra nje živo..
mada zavisi i od osobe do osobe..nekom su pare najvažnije u životu

Sta ti je kvalitetno na Balkanu?

Sve ti je zatrovano, najlosiji vazduh u Evropi udises, zbog vazduha je i sve drugo zatrovano (zemlja, voda, hrana), sve ti je korumpirano - bez veze ne mozes skoro nista da zavrsis....

Skolstvo otislo u tri lepe, kokain se smrce kao nekad pivo ispred dragstora a u kladionica/kockarnica više nego pekara.

O urbanizmu da ne pricam - kupis danas stan sa lepim pogledom, sutra se izmeni prostorni plan i dignu zgradu pored tebe tako da ne vidis sunca vise nikad iz stana.
Svaka malo jaca kisa - poplavljene ulice jer opet debilni urbanizam.

Pogledaj na sta lice planine: Kopaonik i Zlatibor su unisteni, a krenula Vuciceva mafija i na Goliju.

Izvore pitke vode prodali strancima.

Uopste nije stvar u parama. Ja bih u Srbiji imao mnogo vise kesha nego na zapadu, a biram da zivim na zapadu bas zbog svega gore sto sam nabrojao - a nema nikakve veze sa keshom.

I šta ova tema radi na ovom pdf-u?
Greskom jbg
Sta ti je kvalitetno na Balkanu?

Sve ti je zatrovano, najlosiji vazduh u Evropi udises, zbog vazduha je i sve drugo zatrovano (zemlja, voda, hrana), sve ti je korumpirano - bez veze ne mozes skoro nista da zavrsis....

Skolstvo otislo u tri lepe, kokain se smrce kao nekad pivo ispred dragstora a u kladionica/kockarnica više nego pekara.

O urbanizmu da ne pricam - kupis danas stan sa lepim pogledom, sutra se izmeni prostorni plan i dignu zgradu pored tebe tako da ne vidis sunca vise nikad iz stana.
Svaka malo jaca kisa - poplavljene ulice jer opet debilni urbanizam.

Pogledaj na sta lice planine: Kopaonik i Zlatibor su unisteni, a krenula Vuciceva mafija i na Goliju.

Izvore pitke vode prodali strancima.

Uopste nije stvar u parama. Ja bih u Srbiji imao mnogo vise kesha nego na zapadu, a biram da zivim na zapadu bas zbog svega gore sto sam nabrojao - a nema nikakve veze sa keshom.
Slazem se 95% :) Svaki 6 srednjoskolac ili prodaje travu ili je i sam konzumira...

oko zagađenja vazduha, vode, zemlje..
pa ne možeš mi reći da je vazduh u Hamburgu čistiji od vazduha u Ivanjici, Brusu, na Zlatiboru
voda, zemlja.. ne možeš da porediš koliko je ovde zdravija..pođi samo od hrane.. evo ga sad bio komšija došo iz Holandije kaže da tamo paprika ima ukus gumenog krca .. čovek se bukvalno uželeo zdrave, domaće hrane..

školstvo otišlo u tri lepe? a tamo nije? tamo je sve super..i zdravstvo i školstvo i sve.. haha.. sećam se u USA poseko prst na poslu odveli me u hitnu.. prvo ti daju da popunjavaš neki obrazac.. ja im kažem daj ušite me prvo.. a krac bato.. prvo popuni podatke.. kažem kako da popunim krvarim..nek ti popuni your friend.. onda te ušiju i došao račun 3 000 dolara!!! za 3 jbna šava.. u Grčkoj na moru klinka od mog šuraka pre mesec dana udarila je nekako neka vrata od terase iznad nosa... odveli je, primili je, ušili.. pita majka njena doktora: je l treba moj pasoš, osiguranje.. samo joj rekli Doviđenja i sve najbolje.. znači ništa!!! Besplatno!

posao.. ok ti radiš neki ok posao vidim na forumu si često pa imaš slobodnog vremena ali 90 % gastarbajtera radi i subotom.. plate jesu veće al ni ovde niko nije umro od gladi.. svake godine odem na more..oblačim se bolje nego 99 % evropljana i amerikanaca.. i hranim zdravije..

ke njaš o kokainu.. prvo da bi se drogirao kokainom treba ti kinta.. ne verujem da je toliko rasprostranjeno u Srbiji pošto je to skupa zabava.. što se droge tiče zapad a posebno USA su jedno 10 000 puta razvaljeniji od nas.. ne znam da l si video na šta trenutno liči centar Filadelfije, Nju Jorka, LA.. evo kucaj na tik toku Holliwood blvd..lik ide ulicama Holivuda, dakle elitnog dela LA , tamo gde su dole one zvezde ugravirane..i snima sve.. raspali zombiji leže po ulicama, prosjaci ufiksani.. i to od Krokodil droge koja trenutno razvaljuje celu USA i Kanadu..ako imaš nekog tamo pitaj ga o tome..

Poslednja izmena:
oko zagađenja vazduha, vode, zemlje..
pa ne možeš mi reći da je vazduh u Hamburgu čistiji od vazduha u Ivanjici, Brusu, na Zlatiboru
voda, zemlja.. ne možeš da porediš koliko je ovde zdravija..pođi samo od hrane.. evo ga sad bio komšija došo iz Holandije kaže da tamo paprika ima ukus gumenog krca .. čovek se bukvalno uželeo zdrave, domaće hrane..

školstvo otišlo u tri lepe? a tamo nije? tamo je sve super..i zdravstvo i školstvo i sve.. haha.. sećam se u USA poseko prst na poslu odveli me u hitnu.. prvo ti daju da popunjavaš neki obrazac.. ja im kažem daj ušite me prvo.. a krac bato.. prvo popuni podatke.. kažem kako da popunim krvarim..nek ti popuni your friend.. onda te ušiju i došao račun 3 000 dolara!!! za 3 jbna šava.. u Grčkoj na moru klinka od mog šuraka pre mesec dana udarila je nekako neka vrata od terase iznad nosa... odveli je, primili je, ušili.. pita majka njena doktora: je l treba moj pasoš, osiguranje.. samo joj rekli Doviđenja i sve najbolje.. znači ništa!!! Besplatno!

posao.. ok ti radiš neki ok posao vidim na forumu si često pa imaš slobodnog vremena ali 90 % gastarbajtera radi i subotom.. plate jesu veće al ni ovde niko nije umro od gladi.. svake godine odem na more..oblačim se bolje nego 99 % evropljana i amerikanaca.. i hranim zdravije..

ke njaš o kokainu.. prvo da bi se drogirao kokainom treba ti kinta.. ne verujem da je toliko rasprostranjeno u Srbiji pošto je to skupa zabava.. što se droge tiče zapad a posebno USA su jedno 10 000 puta razvaljeniji od nas.. ne znam da l si video na šta trenutno liči centar Filadelfije, Nju Jorka, LA.. evo kucaj na tik toku Holliwood blvd..lik ide ulicama Holivuda, dakle elitnog dela LA , tamo gde su dole one zvezde ugravirane.. raspali zombiji leže po ulicama, prosjaci ufiksani.. i to od Krokodil droge koja trenutno razvaljuje celu USA i Kanadu..ako imaš nekog tamo pitaj ga o tome..
Ne znam jesi se meni obratio sa ovim napisanim,ali ja i znam da je sve to tako..samo sam rekao jos da je Balkan jos uvijek bolji nego zapad po vecini pitanja,ali polako idemo ka njiima,jer se ovde sve vise pocinje cijeniti taj njihov otpad,nazalost.

Back