oko zagađenja vazduha, vode, zemlje..
pa ne možeš mi reći da je vazduh u Hamburgu čistiji od vazduha u Ivanjici, Brusu, na Zlatiboru
voda, zemlja.. ne možeš da porediš koliko je ovde zdravija..pođi samo od hrane.. evo ga sad bio komšija došo iz Holandije kaže da tamo paprika ima ukus gumenog krca .. čovek se bukvalno uželeo zdrave, domaće hrane..
školstvo otišlo u tri lepe? a tamo nije? tamo je sve super..i zdravstvo i školstvo i sve.. haha.. sećam se u USA poseko prst na poslu odveli me u hitnu.. prvo ti daju da popunjavaš neki obrazac.. ja im kažem daj ušite me prvo.. a krac bato.. prvo popuni podatke.. kažem kako da popunim krvarim..nek ti popuni your friend.. onda te ušiju i došao račun 3 000 dolara!!! za 3 jbna šava.. u Grčkoj na moru klinka od mog šuraka pre mesec dana udarila je nekako neka vrata od terase iznad nosa... odveli je, primili je, ušili.. pita majka njena doktora: je l treba moj pasoš, osiguranje.. samo joj rekli Doviđenja i sve najbolje.. znači ništa!!! Besplatno!
posao.. ok ti radiš neki ok posao vidim na forumu si često pa imaš slobodnog vremena ali 90 % gastarbajtera radi i subotom.. plate jesu veće al ni ovde niko nije umro od gladi.. svake godine odem na more..oblačim se bolje nego 99 % evropljana i amerikanaca.. i hranim zdravije..
ke njaš o kokainu.. prvo da bi se drogirao kokainom treba ti kinta.. ne verujem da je toliko rasprostranjeno u Srbiji pošto je to skupa zabava.. što se droge tiče zapad a posebno USA su jedno 10 000 puta razvaljeniji od nas.. ne znam da l si video na šta trenutno liči centar Filadelfije, Nju Jorka, LA.. evo kucaj na tik toku Holliwood blvd..lik ide ulicama Holivuda, dakle elitnog dela LA , tamo gde su dole one zvezde ugravirane.. raspali zombiji leže po ulicama, prosjaci ufiksani.. i to od Krokodil droge koja trenutno razvaljuje celu USA i Kanadu..ako imaš nekog tamo pitaj ga o tome..