Život na selu

Imate komad zemlje na selu, kućica i okućnica, neka zarasla njiva ili stari vinograd - šta biste uradili sa tim?
Posadili voće, uzgajali povrće, gajili neke životinje?
Kako biste preživeli od toga (čime biste dopunjavali budžet)?
Kako izgleda vaša seoska idila?
HD-wallpaper-english-country-garden-geese-house-flowers-trees-woman-artwork-dogs.jpg

Bukvalno crkoh od smeha na ove bube, kad god vidim temu. 🤣

Znači ok, sve legitimni ozbiljni razlozi: loša infrastruktura, blato, ogovaranja, težak fizički rad, nemaš gde da izađeš, mali izbor devojaka...
i onda tu i - bube !
😂

Poslednja izmena:
Bukvalno crkoh od smeha na ove bube, kad god vidim temu. 🤣

Znači ok, sve legitimni ozbiljni razlozi: loša infrastruktura, blato, ogovaranja, težak fizički rad, nemaš gde da izađeš, mali izbor devojaka...
i onda tu i - bube !
😂
pa stvarno :lol:... u onoj divljini, zelenilu uvek ima insekata... odosmo pre nekoliko godina da razgledamo neko zemljiste, muve ko na steroidima

Samo ako su u pitanju planinska sela u Švajcarskoj ili "English cauntryside".
Ostalo ne dolazi u obzir. Ali,... pošto sam je lenčuga ,( iako volim selo), može i neka prerija u SAD-u. Mala kuća sa velikim tremom i štalom sa konjima. Kako bih od toga zarađivala,...nemam pojma! 😁

Prvo i osnovno sagradila bih bazen i imala lepo dvorište - u smislu drveća , zelenila , a bavila bih se svojim poslom verovatno putovala , ali ja volim da vozim.
Ne privlači me gajenje biljaka i životinja. Kuća bi bila minimalistička sa dobrim krevetima i muzičkim uređajem.
Imala sam baku na selu i znam ponešto oko gajenja , ali jednostavno ne privlači me, ali ko zna.
Život na selu bi ti omogućio da putuješ, vozis se autom i slušaš muziku !? Nema logike

Imate komad zemlje na selu, kućica i okućnica, neka zarasla njiva ili stari vinograd - šta biste uradili sa tim?
Posadili voće, uzgajali povrće, gajili neke životinje?
Kako biste preživeli od toga (čime biste dopunjavali budžet)?
Kako izgleda vaša seoska idila?
Najviše se isplati držati životinje,postoje sve je skupo danas,svinja krava....itd ali moram da napomenem,u te životinje i uzgajanje da mogu da spadaju i psi i mačke,zašto?lično iskustvo ...jedan pas košta 600-700€ rasni i tose prodaje znaci mahom tako da i toje eto jedna ideja.

Najviše se isplati držati životinje,postoje sve je skupo danas,svinja krava....itd ali moram da napomenem,u te životinje i uzgajanje da mogu da spadaju i psi i mačke,zašto?lično iskustvo ...jedan pas košta 600-700€ rasni i tose prodaje znaci mahom tako da i toje eto jedna ideja.
Najbolje da uvozis egzoticne divlje zivotinje za novu elitu, oni to vole.

Back