osim u slucaju kada osoba redovno radi kegelove vjezbe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
probudim ...
Ko ima volje i energije, zasto da ne ...Та синтагма за вас значи.......шта?![]()
Отвореност... Према људима, новим искуствима, животу......Та синтагма за вас значи.......шта?![]()
Отвореност... Према људима, новим искуствима, животу...
Пронаћи у свему понешто лепо...
Угодити другима али и себи...
Отвореног срца, без задње намере.
Што више шале и смеха.
Јер, једном се живи, године које имамо никад се неће поновити...
Зато се трудим да ми свака буде пуна и лепа.
Да кад се нечег сетим, да ми то донесе осмех а не меланхолију.
Не жалити ни за чим, не кајати се.
Прихватити себе и друге такви какви су.

. Ceo dan sam jurcala, sad stigla kući i nemam snage da izađem sa društvom. Naljutiće se na mene, ali stvarno nemam snage. 

...Та синтагма за вас значи.......шта?![]()

...Та синтагма за вас значи.......шта?![]()
e meni ovo nije jasno
ja sam se kao mala osećala užasno sputanom
i to ne jer su mi roditelji bili teroristi il nešto
nego npr u vrtiću, u društvu odraslih itd, nema nikakve šanse da ispoljiš sebe i svoju individualnost na pravi način
ne možeš da planiraš svoje vreme, to rade drugi umesto tebe
u suštini, nemaš odgovornosti, da, ali nemaš ni slobodu
jest da ti ta sloboda kad porasteš donese brdo problema, al kad si mali nedostaje ti.
pa kul, onda ja jednostavno nisam bila... pa ajd da kažemo bezbrižno dete

....ma ima svega.....

Ja bih baš malo volela sad da "spava 4 sata dnevno, samo visi po žurkama, ili na skijanju, ili istura glavu kroz prozor voza i urla u vetar, umesto da malo prikoči i pročita neštoČim to čujem postanem sumnjičava
Zapravo, mrzim tu sintagmu, verovatno zato što uvek zamislim neku ekstrovertnu osobu koja spava 4 sata dnevno, samo visi po žurkama, ili na skijanju, ili istura glavu kroz prozor voza i urla u vetar, umesto da malo prikoči i pročita neštoEto, ta fraza meni zapravo ne znači ništa, ali ima negativnu konotaciju... i sad si me bacila u ... zaprepašćenost, jer uopšte ne znam odakle mi to
![]()
"