Zive svirke po Kraljevu?!

E to je pravi smisao obrade. Znaci uzmes pesmu i preradis je na neki svoj nacin, das joj neki svoj smek, a da se to i dalje prepoznaje, a ne ono sto rade oni klinci Govorna Mana i The Spiders i jos neka bagra. Sad' si me bas zaintrigirao. Sta sviras ti?

shta prichash gluposti za govornu manu......extra su...i nemoj da pacharish ako ih ne slushash ili ne slushash tu vrsu muzike...ne4 diraj mi drugara

shta prichash gluposti za govornu manu......extra su...i nemoj da pacharish ako ih ne slushash ili ne slushash tu vrsu muzike...ne4 diraj mi drugara

Nemam nameru da uvredim nikoga... ali Warlord je u pravu... Nisu obrde to shto neko pogreshno odsvira ili omashi zicu za vreme svirke pa to zvuci malo drugacije... OK su oba benda koji su gore navedeni, poshtujem shto se trude, ne sviraju loshe, ali treba josh da prodju. BTW, Warlord je jedan od boljih basista u KV-u tako da ..... njegova kritika je na mestu... covek poznaje muziku.

Warlord je osoba koja je dugo na sceni i koja zna shta pricha. Na stranu to shto jede bas kako dobro svira. :D Trebalo bi da ga poslushate, a ne da odmah pljujete po choveku shto je pomenuo bendove vashih drugara. Momcima svaka chast shto se bakcu oko sviranja, ali neka prave svoje pesme, a ne da sviraju ono shto je gomiletina bendova vec hiljadu puta odsvirala pre njih.

Back