ŠOK! POLICIJA UPOZORAVA GRAĐANE NA DECU RAZBOJNIKE U BEOGRADU: Kradu po autobusima, na ulici, po prodavnicama: Podneto više krivičnih prijava!

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Lule
To što ti misliš da nemaš para zbog vlasti nije izgovor da ulaziš sa ulice i iznosiš šta ti se svidja.
Smanji malo troškove carefree života, sve pare vam odu na provajdera i benzinsku pumpu i mozzart.
Pa mi da vas hranimo za DŽ kad njima ostavite pare, jel?
Ne znaš ti da li i koliko ja imam para, a to nije ni relavantno za boleštinu koju pordžavaš. Ako su tebi pare dovoljan razlog da trpiš bolesnika zbog kojeg ćeš da budeš zatrpan ispod tunela ili bilo ko nedužan (a svako je nedužan da strada zbog tuđe krađe osim onog koji sam u tome učestvuje), nije moj problem.

Ne hranite vi mene. To je nemoguće. Tvoji lopovi jedino što su sposobni jeste da otmu od onih koji stvaraju.

Ne znaš ti da li i koliko ja imam para, a to nije ni relavantno za boleštinu koju pordžavaš. Ako su tebi pare dovoljan razlog da trpiš bolesnika zbog kojeg ćeš da budeš zatrpan ispod tunela ili bilo ko nedužan (a svako je nedužan da strada zbog tuđe krađe osim onog koji sam u tome učestvuje), nije moj problem.

Ne hranite vi mene. To je nemoguće. Tvoji lopovi jedino što su sposobni jeste da otmu od onih koji stvaraju.
Mnogo si tema pokrenuo ne mogu da se fokusiram šta si hteo da kažeš?

Како се чувате и где држите оно што носите,који је начин превентивног деловања да не останете без докумената које после поново чекате да имате ?

Схватате ли колико особа иде по нешто у Београд и да треба све ово проћи никога не занима небитно писање о небитном и небитно препуцавање.

Back