Zive svirke po Kraljevu?!

е, како грешиш.....
Чим би мене видео, ома би се зааааааааааааааааааааааааљљљљљљљљљљљљууууууууууууууууубббббббббббиииииииииииииииииииииииииииииоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо......

Али ја никад не бих преварила Утатка, мада бих била у искушењУУУУУУУУхххххххххх

Nije B.P. neki frajer...a nije ni muzicar. Ima mnogo boljih od njega. Npr. Brus Vilis...covek,em sto glumi,em sto vecito spasava svet od katastrofe, em sto PEVA!!
Ja ne znam da li se neko seca njegovog hita 80-tih godina Save the last dance for me?

hehhehe, pavle vujisic!

a moj saki je i glumac, ako ne verujete, evo

_wsb_483x697_l_ce029186cd7e201f54ecbb349094ff82.jpg

ma, covek i po! plus pravoslavac. jos da zna i da kuva, ihaaaaaaaj, gde bi nam kraj bio?

sve mi se čini da je čajkovski rabio neke nedozvoljene supstance
49j6b1x.jpg

Rabio sam verovatno vishe kofeina, pa sam se mislio da sam se istripovao...al ne lezi vraze,sad mi bio ortak tu i POTVRDIO, COVECE!!
Kaze da ih je i on video,nisu pevali,al su sedeli na betonu i zevali u ljude, sa sve zlatno zutim zimskim kaputima....a pomislio sam da stavim ovu pojavu u zive svirke, jer su pevali,jbg i to je neki muzicki nastup...

cajkovski, odsad te (u opravdanom odsustvu generalice predstavnikice) ja proglasavam glavnim operativcem, nasim tihim i efikasnim radnikom na terenu. ti si nase oci i usi, nasa nada i uzdanica.
pa da, sa dovoljnim informacijama, reagujemo kako prilike nalazu.

Prihvatam duznost i bice mi cast sluziti ovom casnom i postenom kraljevackom forumu. Za domovinu spreman!!!
Prva informacija- objekti u zlatno zutim zimskim kaputima, juce su vidjeni u podne, u Omladinskoj ulici. Da ne gresim dusu,nisu bili agresivni,al koji moj nose shubare na glavi po onolikom suncu?!
Predlazem pomno pracenje i posmatranje, jer te sekte uvek deluju tiho i nenametljivo u pocetku... salu na stranu, od ove price sutra moze da se razvije incident na nacionalnom nivou,a mi da budemo direktni ucesnici... Covece, mnogo sam gledao BALKANSKOG SPIJUNA. Od sad da me zovete Ilija Cvorovic!

Back