Zive svirke po Kraljevu?!

Da, sada je i kasno da se neshto organizuje, jer se krece u shkole, fakultete, niko vishe nece da se jurca sa dokonim predstavnicima u opshtini. Kad ce neki izbori, da iskoristimo tih mesec - dva dok traje trka za glasache? :D
To bi bilo do jaja da se ko u staroj Grčkoj glasa svakih mesec dana i da svi punoletni muškarci(nisam za ugrožena prava žena nego eto,tako je bilo)mogu da učestvuju u vođenju države,koliko se ja sećam u konzulatu...:think:Osim što bi stalno bilo nekih dešavanja,stoka ne bi mogla da se osili na vlasti.Istina,loša strana toga mnogim ljudima bi bila što bi se po ceo dan vrtela predizborna kampanja na televiziji(meni ne bi,baš retko palim televizor).:mrgreen:

Čovek ne može ništa ni da odgleda a da mu na ekranu ne iskoči neko s**nje sa slike.:otkacio:

postercopy2-1.jpg

Краљеву фали један клуб са квалитетном музиком.
Клуб где поједини неће моћи да уђу.
Клуб за људе који ће ту долазити због музике а не да би били виђени.
Па по цену да се плаћа месечна претплата за улазак да би се покрио мањак новца јер неће моћи свакојаки да улазе...
Па по цену да на улазу постављају трик питања у циљу откривања и превенције у борби против Гранд популације.
На пр.
''Ко пева песму sweet home alabama" Грандовка каже ''Да није то Ћана'' ...и онда је по могућству обезбеђење разбије од батина :) шалим се

Bilo je lepo, koncert na otvorenom,lepo osvetljena Prva kragujevacka Gimnazija...a u pozadini veliki panoi na kojima prolecu rode.....i jos je pevao naslovnu numeru iz serije "Vratice se rode"....i sve ostale davne hitove...sve u svemu vise od ocekivanog, atmosfera i ostalo....

Sta mislite o zivim svirkama po gradu,sta bi ste voleli da cujete,koje zanrove i sl?

Uzas...:neutral:
Kad dodjem kuci za vikend u KV prosto se pitam da li postoji mesto gde mogu da izadjem.. Gotivila sam Divu u ranijem periodu kad se tu skupljala ok ekipa.. Popijem kafu preko dana u Amadi ili Exitu ako nadem sto :roll::besna:
Volim palacinke u Extreme-u :manikir:
A nocni izlasci.. slabo gde mi se svidja :(

Ooo, pa prijatno si me iznenadila svojim muzičkim ukusom. Vidiš, ovde se ne razlikuju naročito dnevni i noćni izlasci, bar koliko sam ja skontala. I mislim da bi se i tebi svideo Atos. A žive svirke, sutra uveče sviraju Neverne bebe u Domu društvenih pa ti izvoli!

Back