Ziva istina!

• Začetnik teme Začetnik teme Orome
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma jasno je meni to što pišeš. I sama tako mislim, samo ovde postoji jedna strana priče. A još kaže da su živeli zajedno, pa nisu. Meni tu nešto škripi. Dakle, ne znamo celu priču i zato mislim da devojka nije nužno "kriva".

meni je u celoj prichi najvishe sumnjivo ono kada su se oni vratili kao branioci...:lol:

Pozove lift otvori vrata i posalje ga gore a on krene stepenicama (stara skola). Ubrzo naleti na dvojicu pijanih likova, jedan je majicu nosio naizvrat. Tu nastavi da se penje prema stanu, ona otvara u pidzami i glumi da je pospana gdje on totalno poludi i ode u wc gdje pronadje njene gace svjeze posle s.e.x.a.

Ovo zvuci kao da je izaslo ravno iz jedne Wiklerove pesme...

A gde je higijena?

pacovi128ru9.jpg

'igijena je ovde uzasna.... :lol:

Kakvi ste ludaci,ahahaha..... a tema je rodjena za scenario najnovijeg latino-americkog serijala :D
U poverenju, mislim da on preko trojice ne bi presao, dvojica su ipak podnosljiva :D:D:D:D
Nego, prijavi ti njih za "48 sati svadba" pa da dozivljaj bude potpun lol

Ne podvode njih dvojica nju... Ne njena CIMERKA (opet zensko!) privodi njih dvojicu na gajbu... Sigurno joj je rekla "Ma ko ga j.... zvacu ja neka dva lika, videces cim ih pozovem odmah ce da skoce! Pa malo da se nas dve zabavimo. Svaka po jednog, pa se posle menjamo, a onda 2 na 1, malo ja malo ti. To u inat tom tvom decku da im radis sve sto njemu nisi" Jer takve su zene. :lol: A oni naivcine, naravno nisu znali kakva je situacija....

A on joj upada na gajbu da vidi kako je, da li pati zbog raskida, da joj donese cvet :heart: da je zagrli.... ;-)

Eee, da...

Ne podvode njih dvojica nju... Ne njena CIMERKA (opet zensko!) privodi njih dvojicu na gajbu... Sigurno joj je rekla "Ma ko ga j.... zvacu ja neka dva lika, videces cim ih pozovem odmah ce da skoce! Pa malo da se nas dve zabavimo. Svaka po jednog, pa se posle menjamo, a onda 2 na 1, malo ja malo ti. To u inat tom tvom decku da im radis sve sto njemu nisi" Jer takve su zene. :lol: A oni naivcine, naravno nisu znali kakva je situacija....

A on joj upada na gajbu da vidi kako je, da li pati zbog raskida, da joj donese cvet :heart: da je zagrli.... ;-)

Eee, da...

Vidi - u gajbu moze samo da upada svetlo - cak i policija kuca, a ne neki tamo.

Back